Skip to main content
  • 14.05.2024.

Premijera novog party serijala Modus na krovu Zonar Hotela

Trojac iza glazbenog labela The First Call ovog vikenda predstavlja novi party serijal koji donosi probrane deep, melodic i afro ritmove.

Piše: 

U subotu 18. svibnja, zagrebački partijaneri će imati priliku upoznati novi party serijal “MODUS” koji će svoju premijeru odraditi na 20. katu Zonar Hotela s triom iz glazbenog labela The First Call El Maarom, Fynollom i Dyookom kojima će se pridružiti nadolazeća snaga Blouge.

Ono što spaja ovu grupu DJ-eva i prijatelja je njihova strast prema pomno odabranom house zvuku, fokusiranom na deep, melodic i afro ritmove. Trio iz The First Call etikete iza sebe ima brojne uspješnice na Beatportu te podršku kolega sa scene poput Rufus Du Sola, Kevina McKayja i T. Markakisa, kao i izdanja na etiketama u vlasništvu Hot Since 82-a i Stefana Albanesea, dok je Blouge nedavno debitirao na The First Call etiketi sa svojom prvom objavljenom trakom “Roots”.

Što se krije u značenju imena Modus?

Tvorci novog serijala vode se filozofijom modizma koji ima svoje postulate “essendi”, “intelligendi”, “vivendi” i “operandi” tj. način postojanja, način razumijevanja, način označavanja i način djelovanja.

Upravo vodeći se s time, tvorci Modusa otkrivaju kako je njihova vizija da donesu nove i jedinstvene deep, afro i melodic house ritmove svojoj publici, organizirajući ekskluzivne elektroničke događaje koji će se adaptirati kako bi bili u harmoniji s lokacijom i doživljajem, stvarajući u potpunosti novo iskustvo.

Na premijeri Modusa na krovu Zonar Hotela otkrit ćemo kako se zvukovi četiri talentirana glazbenika spajaju s jedinstvenim ambijentom i panoramom Zagreba kao kulisom, a dašak ritmova koje će se imati prilike čuti u njihovi setovima poslušajte kroz Modus Sounds playlistu na Spotifyju.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

sonic desktop
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.