Skip to main content
  • 13.02.2024.

Priznati rumunjski DJ i producent Mahony stiže na novo izdanje NoGuestlista u Petom Kupeu

Na novi ples pod crvenim svijetlima, u Zagreb premijerno stiže jedan od ambasadora rumunjske elektroničke glazbe u svijetu.

Piše: 

U petak 1. ožujka, NoGuestlist se vraća sa svojim četvrtim ovosezonskim izdanjem na kojeg u goste stiže Mahony. Uz priznatog rumunjskog DJ-a i producenta za pultom će se naći dobro poznata lica NoGuestlista – Mene, Pablo Panda, Aldo Morro te Looka.

Rođen u Bukureštu, a svoju prvu rezidenciju osigurao u ikonskom rumunjskom klubu Kristal, Mahony je svoje ime na sceni izgradio spajanjem svoje dvije strasti – hip hopa i elektroničke glazbe te kvalitetno pozicionirajući se na house i minimal sceni. Vlasnik je etikete Take Notes, a osim na vlastitoj etiketi glazbu je objavljivao i na Vatos Locos, Tamango Records, Mindshake i drugima. Mahonyjevi setovi su ispunjeni sa snažnim kulturnim korijenima s dosljednim, minimalističkim, groovy ritmovima koji su se imali prilike slušati u brojnim renomiranim klubovima i večerima poput Space Miamija, DC-10, Music On, Solid Grooves, Pacha…

Mene je DJ i producent s beogradskom adresom, poznat je po mračnim, raw groovovima u svojoj mješavini hip-hopa, housea i techna. Pablo Panda kad nije za pultom da servira house ritmove, organizira BSH događaje. Aldo Morro je iskusni DJ, neizostavno ime BSH i NoGuestlist događaja. Looka mladi zagrebački DJ koji svoju karijeru kali s rezidencijama na plaži Zrće.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: NoGuestlist invites Mahony at Peti Kupe | S02 • EP04

soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2