Skip to main content
  • alt
  • 31.12.2014.

Prodigy s novim singlom nakon 5 godina!

Gospoda koja su zapalila apsolutno svaki svjetski podij sa “Firestarter”, majstori potpune i apsolutne čiste nesputane energije, sile prirode… Prodigy napokon ima novi singl.

 
Britanske barakude na sceni su od 1990. kada je osnivač Liam Howlet odlučio da je vrijeme za nešto novo i drugačije i zajedno s The Chemical Brothers i Fatboy Slimom 90ih popularizirao big beat žanr.

alt

Dečki su uzeli pauzu i singl koji izlazi u siječnju , naslova “Nasty, Nasty, prva je u potpunosti nova inačica koja se iscijedila iz studija nakon “Take Me To The Hospital” bombe koja se našla na “Invaders Must Die” albumu. Prethodni album je brzinom svjetlosti jurnuo na prvo mjesto UK ljestvice i kako su podigli ljestvicu poprilično visoko ne možemo ne očekivati sa svrbljivom sumnjom da će svoje mjesto na chartovima zauzeti i novi, šesti, studijski album, koji će uslijediti u veljači po izdavanju najavnog singla. 

 
Novi album još nema definiran naslov ali fanovi već nestrpljivo cupkaju nogicom da čuju kako je evoluirao njihov zvuk u prethodnih pet godina. Mudriji, stariji, ali još uvijek jednako snažni, preko male plave društvene ptice tweetnuli su teaser u kojem su najavili singl za sijećanj, ali su točan datum ostavili mašti. Dakle morat ćemo pričekati, a do tada vas ostavljamo da se podsjetite na prethodnu glazbenu zvijer koju su nam dali. Uživajte i uđite nam u novu sa punim tačkama energije i elana. Život je lijep i postaje sve bolji! 
{youtube}xcosL-JohCI{/youtube}
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk