Skip to main content
  • alt
  • 24.01.2015.

Prodigyjev friški “Nasty” dobio novo ruho

Prvi izdani singl od 14 traka na novom albumu The Day Is My Enemy, Nasty, dobio je svoj službeni remix. Rukave je u studiu zafrkao vješti londončanin Zinc.

 
Šest godina nakon posljednjeg “Invaders Must Die!” albuma nedavno smo napokon dobili okus svježeg mesa The Prodigyja s novim opakim singlom.

alt

 
Ime mu čini pravdu uzmemo li u obzir prijeteće tekstove i opasne riffove popraćene opskurnim video spotom s temom proganjana i opsjedanja. Majstor breakbeata kojem pošta stiže na Londonsku adresu, DJ Zinc, uzeo je ovu žestoku traku Liama, Keitha i Maxima i razlomio je u breakbeatu, polio nagrizajućim kiselišem acida i spastičkim nepravilnim udaraljkama. Preciznim kiruškim rezovima electro trash traku pretvorio je u jednu od onih na koju češ trzati meso na podiju.

alt

 
Stoga dok čekamo novu Prodigyjevu turneju i službeni izlazak albuma 30. ožujka ostavljamo vas sa Keithovim riječima za Guardian i novim gadno dobrim remixom:
 
“Ne čujem nikoga tamo vani tko zvuči baš kao mi. Mogu pokušati ali sve je u zvučnosti, cijeloj lešini pjesme. Način na koji vas napada je tako dobro podešen. Nitko drugi to ne može. Nemaju sposobnost načiniti ovakvu buku.”
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2