Skip to main content
  • 23.04.2024.

Project A3:UM pleše uz Armanda ispred novog Centra za mlade u Zadru

Ples na otvorenom, uz odlična elektronička imena koja će oduševiti sve ljubitelje house glazbe u Zadru.

Piše: 

U subotu 4. svibnja, stiže novo izdanje nezaboravnog događaja “Project A3:UM Odyssey” kojeg organizira ekipa Selected Croatia. Ovog puta, održat će se na otvorenom prostoru novog Centra za mlade kraj gradske knjižnice u Zadru, pružajući nezaboravan doživljaj koji spaja vrhunsku glazbu s visokokvalitetnom produkcijom.

Selected Croatia najavljuje glavnog headlinera, fenomenalnog DJ Armanda koji dolazi iz dalekog Portugala. S preko dvadeset godina iskustva i strasti za house glazbom te osnivanjem vlastitog brenda SAΒΟΤΑGΕ, njegov utjecaj na sceni je neosporan.

Uz Armanda, na otvorenom prostoru novog Centra za mlade u Zadru nastupa i niz nevjerovatnih domaćih izvođača. Od dinamičnog dvojca DJ Alviza i DJ Lumixa do legendarnih imena: Mate Kokić, Mony i Puff Puff-e, svaki izvođač donijet će svoj jedinstveni stil i energiju, a organizatori pripremaju i afterparty, čiju će lokaciju najaviti vrlo brzo!

Sve informacije o nadolazećim novostima možete pronaći na njihovim društvenim mrežama. Požurite po svoje “Early Bird” ulaznice po posebnim cijenama jer je broj ulaznica ograničen, a možete ih kupiti putem službene stranice organizatora.

FB EVENT: Project A3:UM ODYSSEY | 04 MAY 2024

sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star desk