Skip to main content
  • 23.04.2024.

Sarajevo Matinée dovodi Sébastiena Légera ispred Akademije

Popularni sarajevski open-air serijal otvara svoju četvrtu sezonu.

Piše: 

U subotu 4. svibnja, Sarajevo Matinée otvara svoju četvrtu sezonu ispred Akademije likovnih umjetnosti Sarajevo gdje će plesni podijem dirigirati francuski virtuoz Sébastien Léger kojem će se za pultom još pridružiti Alain, Coem i 2odd. Za vizualni doživljaj prvog Matinée plesa sezone, pobrinuti će se četvero studenata sarajevske Akademije – Dino Tozo, Ilma Pacoli, Berina Šuvalija i Imran Muratagić.

Sébastien Léger je francuski DJ, producent i vlasnik etikete poznat po svom renomiranom radu electro, house i techno žanrovima. Elektroničkom glazbom se bavi od kraja 90-ih godina prošlog stoljeća, a tvorac je plesnih hitova poput “Hit Girl”, “Aqualight” i “Hypnotized”. Tijekom tri desetljeća za pultom, Sébastien Léger se etablirao kao ključna figura francuske elektroničke scene.

Alain, Coem i 2odd su tvorci atraktivnog serijala događaja po glavnom gradu Bosne i Hercegovine koji pleše u house ritmovima. Sarajevo Matinée je prošle godine nagrađen i Ambasadorom u kategoriji “Regionalni event godine”.

Iz Sarajevo Matinéea najavljuju kako će cijeli događaj biti sniman te popraćen 3D vizualnim showom, a u pripremi je i gastro corner by FABRIKA. Afterparty će se nastaviti u Silver&Smokeu, a lineup za njega će uskoro biti otkriven.

Ulaznice su dostupne kroz sustav kupikartu.ba.

FB EVENT: Matinée ispred Akademije w. Sébastien Léger

sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star desk