Skip to main content
  • 23.04.2024.

Putuj, pleši, piši! I ovog ljeta tražimo članove za novinarski tim “Festival squad”

Iz ljeta u ljeto, naša mala redakcija otvara vrata za sve studente volontere i/ili strastvene zaljubljenike u elektroničku glazbu koji žele spojiti ugodno s korisnim.

Piše: 

Kao i uvijek, cilj nam je izvještavati s najuzbudljivijih festivala i partyja diljem Hrvatske i regije, donoseći svježe vijesti i dojmove iz srca plesnog podija.

Festival squad nudi sjajnu priliku za stjecanje vrijednog iskustva prakse novinarskog izvještavanja te dobivanja reference u području glazbenog novinarstva. Spajanjem ugodnog s korisnim, otvara se prilika i za daljnju suradnju s našom redakcijom.

Što tražimo od tebe?

Tražimo ljude s strašću za pisanjem i novinarstvom, spremne prenijeti jedinstvene priče i doživljaje s festivala. Otvoreni smo za sve koji žele podijeliti svoje talente u pisanju, fotografiji ili videu te imati priliku sudjelovati u kulturnom pokretu koji oblikuje scenu. Članove Festival squada čekaju neki od sljedećih zadataka:

  • Izvještavanje s festivala, open-air partya ili iz klubova
  • Pisanje reportaža, redakcijskih članaka, intervjuiranje
  • Snimanje i/ili montiranje foto/video materijala za mreže
  • Istraživanje aktualnih trendova na sceni, anketiranje publike

Prijavi se!

Zainteresirani svoje prijave mogu poslati na urednik@klubskascena.hr . U prijavi nam se predstavite s nekoliko rečenica i napišite zašto bi baš vi bili idealan kandidat/kandidatkinja za naš Festival squad!

sonus 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 2