Skip to main content
  • 6.03.2011.

Prolongirana objava kolekcije “Arkives” od Plastikmana

Richie Hawtin trebao je krajem veljače objaviti svoje remek djelo "Arkives" koje okuplja njegov dosadašnji rad u karijeri dugoj 17 godina.

Piše: 

Naslovna foto

Plastikman

No, stvari su se malo zakomplicirale pa je cijela stvar premještena za kraj mjeseca travnja. Za sastavljanje ove čitave zbirke pomoć mu pruža i brat Matthew a prema izvješću koje smo primili izdanje "Arkives" bi trebalo imati još 4 dodatna diska nego što je to ranije bilo najavljeno. 16 diskova je konačna brojka izdanja, te 6 komada 180 gramskih vinyla, a fizički paket imati će i knjigu koja je sa 64 povećana na 102 stranice, prepunu fotografija o povijesti Plastikmana te u njoj Philip Sherburne opisuje utjecaj Plastikmana i Hawtina na elektronsku scenu u posljednjih 17 godina.

Richie Hawtin je odlučio ove godine krenuti na malo drukčiju turneju. Od proljeća će prihvatiti pozive promotora, klubova i festivala gdje do sada nikada nije nastupio. Koncept "Only one in 2011" znači da će u ovoj godini samo jednom nastupiti u nekom gradu na planeti a prednost daje onim klubovima i gradovima koji ga već duže vremena čekaju. Bilo da se radi o DJ setu ili live nastupu kao Plastikman, koncept "Only one in 2011" donijet će glazbu ovog vizionara u nove krajeve na svijetu. Vjerujemo da će i mala Hrvatska opet uživati u čudotvornoj glazbi Richiea ili Plastikmana.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2