Skip to main content

Swedish House Mafia povratkom poručuje: ‘Ovoga puta idemo do kraja’

Pričalo se, šuškalo se, nagovještalo se, netko je širio glasine, drugi ih pak demantirao, ali na kraju  se sve i obistinilo. Za povratak Swedish House Mafia od nedjelje navečer znaju svi.

Piše: 

Nema ništa gorega od lošeg trača koji nakon tolikog hype-a padne u vodu. Prije 5 godina Swedish House Mafia u Miamiju je na Ultra Music Festivalu obznanila svoj prekid. Rekli bi da je tada to znači i njihov kraj, no ništa nije tako sigurno pa čak i u trenutku kada su stvari klimave i kada vam treba predah. Axwell i Ingrosso nastavili su dalje zajedno surađivati, dok se Steve Angello odmaknuo od svega i fokusirao na vlastiti život i novim izazovima koje je stavio pred sebe.

Pokušavali su ih po tko zna koliko puta fanovi spojiti natrag i vratiti tamo gdje su stali. Iako je izgledalo kao da se Šveđani više neće u istom sastavu pojaviti na istome mjestu, rijetki su i dalje vjerovali kako će se to zaista i dogoditi. I bili su u pravu, povratak se dogodio, Swedish House Mafia ponovno je zajedno.

Kada je Ultra ispunila line-up za svoje 20. izdanje sa stotinama DJ-a i live izvođača ostavila je pak mjesta za secret guestove. Među njima se smjestila još uvijek mega popularna švedska trojka. Njima je pripala čast zatvoriti ovogodišnji festival i napravili su to sa jednom zanimljivom izjavom.

Tokom sat vremena seta, Axwell je preko mikrofona izjavio kako Swedish House Mafia ovoga puta ide do kraja.

Cijeli nastup pogledajte ispod na priloženome linku:

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web