Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

Prvi vikend Nove godine donosi old school program Retro Techno u Crkvu

“Old school cool” repertoar za početak godine u popularnom riječkom klubu

Piše: 

Klupska večer Retro Techno na sceni je već 16 godina, a prvi program je odradila 25. ožujka 2006. u legendarnom klubu Fun Academy. Tradicija održavanja ovog eventa se nastavlja iz godine u godinu, a 2023. odlučili su započeti sa specijalom.

Ove subote 7. siječnja, u riječkoj Crkvi okupljaju se DJ-evi koji su žarili i palili plesne podije u Istri, na Kvarneru i šire, stižu rezidenti Beatbull Teama koji su bili akteri nezaboravnih partyja prije 20-ak godina.

FB Event: Retro Techno Special

Prvi ovogodišnji Retro Techno Special ugošćuje legendu hrvatska elektroničke scene, višestruko nagrađivanog Petra Dundova, dvije važne figure techno zvuka Pule i članove Beatbull ekipe Alena Sforzina i DJ Makea koji se nakon veće pauze vraća zaDJ pult.Domaćin je sami pokretač Retro Techno serijala i predvodnik hard techno pravca u Hrvatskoj DJ Ogi.

Riječka publika ovog vikenda će moći uživati partijanju kao nekoć, a organizatori poručuju “Sviraju se dobri stari vinili!”

Ulaz do ponoći je 9€, a iza ponoći je 11€.

Vezani članci
Turn Up The Bass: 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) u novom dokumentarcu
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom