Skip to main content

Popularni Youtuber odlučio dokazati da je lagano biti DJ

Često mišljenje ljudi koji nisu upoznatiji sa svijetom DJ-inga je to da oni samo pritišću nasumične botune i puštaju glazbu

Piše: 

Je li zapravo takav posao DJ-a, iz prve ruke pokušao je doznati popularni američki YouTuber?

Kreator digitalnog sadržaja, Cody Michael Kolodziejzyk poznatiji kao Cody Ko objavio je video “I became a professional DJ to prove that it's easy” u kojem je u samo mjesec dana trebao bookirati svoju prvu gažu, napraviti prvu EDM traku kao i usavršiti svoju vještinu kao DJ.

Za razliku od većine početnika koji odaberu svoj prvi kontroler u rangu Pioneera DDJ-400, Cody Ko je odabrao Pioneer DJ XDJ-XZ. Za produkciju prve EDM pjesme su mu pomogli elektronički trio Space Ranger, dok mu je mentor bio američki DJ hrvatskih korijena Dillon Francis. Svoj proces transformacije u “profesionalnog” DJ-a koji može napuniti klub objavio je na svom YouTube kanalu.

Također, Cody Ko je i objavio kako mu set zvuči u dupkom ispunjenom klubu, u kojeg su doduše posjetitelji došli prvenstveno vidjeti njega kao YouTubera, a onda tek kao DJ-a. Bezvremenski plesni klasici, EDM hitovi i spontani B2B s Dillonom Francisom u sat vremena pogledajte na YouTubeu.

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web