Skip to main content
  • alt

Prvih 20 iz RA top stotke

2001. na Mreži se pojavio Resident Advisor, online magazin u potpunosti posvećen glazbeno-kulturnom pokretu elektroničke glazbe.

 
Prvenstveno je bio zamišljen kao lokalni web koji bi pokrivao australsku scenu, ali već naredne godine prerastao je svoju inicijalnu namjeru i počeo pratiti globalnu scenu s posebnom orijentacijom na underground. Od tada do danas malo po malo grade ugled svjetski renomiranog e-časopisa i u svom kutku www svemira okupljaju istomišljenike i one gladne kvalitetnih informacija.

alt

 
Kako se godina bliži kraju u nama je upisana snažna potreba da rezimiramo onu koju ostavljamo iza sebe. Tako je i Advisor održao svoju tradicionalnu anketu u kojoj demokratski sami čitatelji biraju tko je zaslužio upasti u top stotku pa je tako glasala i Scena
 
Iako se službeni poredak prve dvadesetke očekuje tijekom dana dobili smo imena onih koji su u umovima i srcima fanova obilježili prethodnih 365 (tehnički malo manje) pa evo ih u (još uvijek) nikakvom specifičnom redoslijedu: Adam Beyer, Apollonia, Ame, Jamie Jones, Seth Troxler, Maceo Plex, Richie Hawtin, Jackmaster, Ben Klock, Ben UFO, Marcel Dettmann, Mano Le Tough, Dixon, Ricardo Villalobos, Rødhåd, Motorcity Drum Ensemble, Marco Carola i John Talabot.

alt

 
Primijetite nedostatak Aviciija, Aokija i slične gospode EDM dijela kolača. Narod je rekao svoje. Do novih informacija stay tuned i rave on!
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2