Skip to main content
  • 7.11.2006.

Puno poklona za ljubitelje Astralis partya

Povodom velikog Astralis partya koji će se održati ovoga petka u zagrebačkom klubu THE BEST, Astralis team vam poklanja 100 CD kompilacija nove izdavačke kuće SIXTONE, starog frenda DJ YANIVA. U ovoj nagradnoj igri sudjeluju svi koji su već prijavljeni na njihovu Astralis SMS info listu i svi koji se prijave na nju.

Piše: 

Postupak prijave je vrlo jednostavan: pošalji SMS poruku na 66095 sa tekstom + astralis (plus astralis; nemojte zaboraviti ovaj plus!!). Prvih 50 posjetitelja Astralisa koji na blagajni Besta kupe ulaznicu sa sluzbenom porukom sa SMS info linije 66095 dobivaju originalno izdanje kompilacije ELECTROPUNK!!!!!!!  Drugih 50 posjetitelja Astralisa koji kupe ulaznicu sa službenom porukom sa SMS info linije 66095 dobiva originalno Sixtone izdanje BACK FOR DINNER. Trećih 50 posjetitelja Astralisa su zakasnili! Budite u prvim redovima nove glazbene revolucije!!! Podsjećamo da je i cijena ulaznice sa porukom sa Astralis SMS liste 20 kn jeftinija!

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop