Skip to main content
  • ambasada gavioli
  • 20.01.2010.

Rasprodana Ambasada Gavioli najavljuje povratak

Za najavljeni rasprodani party s Umekom i Kanzyaniem, Fetch The Vibe organizira drugi dopunski  termin kako bi zadovoljio želje svih clubbera.

Piše: 

Naslovna foto

Ambasada Gavioli

Prošloga mjeseca je brzo odjeknula vijest o prvom partiju u 2010.g. koje organizira Fetch The Vibe u Ambasadi Gavioli (Izola). Ovaj legendarni klub još uvijek je TOP destinacija za clubbere iz regije. U subotu, 30. siječnja tako su na glavnom flooru najavljeni najbolji slovenski DJ-i i producenti Umek te Valentino Kanzyani uz potporu Sputnika, Veztaxa i Ian F.a, a Privee Floor će biti u laganijim ritmovima uz Paola Barbata, Angel ANX, DJ Jaku i Eddiea F.

Ovaj prvijenac u 2010.g. rasprodan je već danima, a organizator se dosjetio da bi zbog velikog interesa clubberima mogao omogućiti i drugi termin. Stoga ako još uvijek mislite da ovaj događaj nećete moći popratiti varate se. Dan ranije u petak, 29.01. organizira se isti tulum, uz iste cijene, na istom mjestu uz iste omiljene glazbenike. Požurite jer vjerojatno će se opet tražiti karta više.

Ulaznice su u pretprodaji preko mreže Eventim po cijeni od 20 €, a na dan 25 €.

soul gravity desktop
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju