Skip to main content
  • 28.11.2023.

Rave or Die i Selected Croatia dovode Marka Nastića u Zadar

Nastavlja se niz učestalih elektroničkih plesnjaka u Zadru

Piše: 


U subotu 9 prosinca, Marko Nastić stiže u zadarski Opera Club u sklopu FUTURA večeri kroz koju su Selected Croatia i Rave or Die kolektiv udružili snage. Regionalnu elektroničku zvijezdu za DJ pultom u Zadru će ugostiti Bartol Njari, Josip Milković i Robertescu.


Foto Marko Edge


Marko Nastić
je nagrađivani DJ i producent, koji se za miksetom nalazi više od 25 godina. Kroz svoj dugogodišnji staž i bogatu karijeru, postao je vodeći DJ u regiji kad su u pitanju techno i house ritmovi.

Bartol Njari je zadarski DJ koji je svoju karijeru započeo početkom 2000-ih. Svoj obol zadarskoj sceni je ostavio kroz projekte poput DISCO 2000 i Love Boat. Josip Milković je dobro poznato ime zadarske scene, koji je ovog ljeta proslavio 20 godina za pultom. Robertescu je mlada snaga lokalne scene, koji svoj glazbeni put gradi preko gramofona i vinyla. Tvorac je AfterEgo podcast serijala.

Organizatori za sami kraj poručuju “Pripremite se za večer ispunjenu pulsirajućim ritmovima i vrhunskim vibrama. Svjedočite spoji glazbe, energije i dobre atmosfere koja će odjeknuti futurističkim ugođajem.”

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: FUTURA: Marko Nastić in Opera Club Zadar

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2