Skip to main content
  • 28.11.2023.

Nagrada Ambasador sprema nikad bogatiji glazbeno-umjetnički program

Za nekoliko dana Ambasador otkriva ovogodišnje laureate

Piše: 


Svečana dodjela VII. izdanja nagrade Ambasador na rasporedu je u četvrtak 30. studenog u zagrebačkom klubu Boogaloo koji će okupiti više stotina aktera iz industrije, ali i brojna druga lica iz društvenog, kulturnog i glazbenog svijeta.

WARM UP & NETWORKING

Ususret glavnom programu i svečanoj dodjeli priznanja u 42 kategorije Hrvatske i regije, višestruko nagrađivani hrvatski DJ i producent Yakka će zagrijati uzvanike DJ setom kroz kojeg će predstaviti svoj novi projekt “Domaće House Obrade”.

U prostoru zagrebačkog kultnog kluba bit će postavljena i izložba nominiranih fotografa iz kategorije “Kreativna event fotografija”, kao i štandovi udruge Terra i udruge Porat. Udruga Terra će predstaviti svoj program Tripsitters poznat po svojoj misiji stvaranja sigurnijeg noćnog okruženja u Rijeci koji započinje sa svojim radom u Zagrebu, dok će udruga Porat predstaviti program smanjenja štete putem informiranja i senzibiliziranja korisnika psihoaktivnih tvari o zdravstvenim rizicima, efektima, posljedicama konzumiranja i rekreativnog korištenja klupskih droga kod mladih osoba zvan “Siguran izlazak”.

GLAVNI PROGRAM

U sklopu svečane dodjele priznanja, nagrada Ambasador sprema nikad bogatiji glazbeno-umjetnički program. Pred više stotina uzvanika glazbene nastupe odradit će nominirana vokalistica Je Veux (bend verzija) & nagrađivani DJ Andrea Ljekaj, novootkriveni dub projekt KaliBal&Kudikamo?, nominirani za “Najbolju alternativnu vokalnu izvedbu” Reper Iz Sobe x Anna Moor te iskusni sisački producent, kompozitor i live act Zarkoff. Novitet na ovogodišnjoj svečanoj dodjeli je i predstavljanje brenda ulične mode Linija uz plesnu skupinu Flame  s koreografijom kreiranom pod Lumbrela agencijom uz koreografa Dominika Valića.

AFTER

Nakon što budu otkriveni ovogodišnji laureati Ambasadora, program se nastavlja u maloj dvorani zagrebačkog Boogalooa gdje su za after zaduženi Looka i Occko. Ulaz na after je besplatan.

DISKURZIVNI PROGRAM

Nagrada Ambasador sa svojim programom nastavlja i dan poslije, 1. prosinca kada je na rasporedu diskurzivni program Ambasador u novootvorenom zagrebačkom co-working hubu “Radionica 32” (Mihanovićeva ul. 32). Sve detalje o diskurzivnom programu možete pronaći na poveznici.

soul gravity desktop
brejcha 1
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju