Skip to main content
  • 28.09.2020.

Rebekah je pokrenula kampanju protiv seksualnog uznemiravanja na sceni

Rebekah je na Instagramu najavila kampanju #ForTheMusic, detaljno opisujući kako pokušava napraviti promjene u industriji plesne glazbe nakon nedavnih optužbi za silovanje i napada Ericka Morilla.

Piše: 


Britanska techno DJ-ica sa trenutnim prebivalištem u Berlinu u otvorenom pismu i peticiji traži potpise podrške od cjelokupne industrije plesne elektroničke glazbe.

Najavljujući otvoreno pismo, Rebekina objava na Instagramu glasi:

"Svi izvještaji žena koje su seksualno zlostavljane u industriji od snažnih muškaraca doista su me natjerali da analiziram scenu i kako je ona stvarno sjebana. Pred tim problemom do sada smo držali oči zatvorene, šutili i pustili da se stvari nastave i idu predaleko.

Nakon odluke da bih voljela podučavati ljude kako bi im pomogla da postanu dio industrije, postalo je očito da to ne mogu učiniti ako prvotno nisam ustala, pokušala se boriti da industrija postane sigurnije mjesto u cijelom svijetu. Kako mogu mentorirati žene i pripadnike LGBQT ++ zajednice, znajući da će se suočiti sa seksizmom, uznemiravanjem i u najgorem slučaju, napadima i silovanjima te šutjeti o ovom pitanju. "

Kampanja #ForTheMusic sastoji se od četiri ključne točke, a to su: osiguravanje zaštite umjetnika, zaposlenika i publike od seksualnog uznemiravanja, jamčenje sigurnog radnog mjesta zaposlenicima u industriji, zahtijevanje od umjetnika i izvođača da prekinu kulturu šutnje i govora kada su svjedočili o seksualnom ponašanju, uznemiravanje i držanje odgovornim noćnih klubova zbog osiguranja sigurnog prostora za izvođače, zaposlenike i publiku.

Peticiju možete potpisati ovdje. Otvoreno pismo pročitajte niže na Instagramu u cijelosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rebekah (@djrebekah)

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2