Skip to main content
  • 16.02.2018.

Rekli ste svoje, Zagreb treba legalizirati marihuanu

Prošli vikend smo vam dali uvid u Weed Index istraživanje koje otkriva detalje koliko bi love svjetski gradovi spremili u džep kada bi legalizirali marihuanu.

Piše: 

Marihuana se danas još uvijek smatra taboo temom, no preko nedavnog poola koji smo vam predočili, sami ste potvrdili kako grad Zagreb treba legalizirati ovu biljku. Kada bi čelni ljudi slušali glas naroda već sutra bi se ista zakonski odborila. Da podsjetimo, građani Zagreba na godinu konzumiraju preko tri tone marihuane, čija je prosječna cijena 9,43$.

Računajući faktore koji se iznose u istraživanju izraelske tvrtke Seedo dobivamo podatak kako bi u Zagrebu porezni prihodi od moguće legalizacije išli u visinu od 145 milijuna kuna godišnje.

Usput smo, tako preko članka odlučili čuti i vaše mišljene, a čak 97% posto vas jasnog stava izabralo je opciju DA, dok je ostatak stao u obranu trenutnog stanja po pitanju marihuane koja i dalje treba ostati pod statusom ilegalno.

Grad Zagreb od legalizacije marihuane godišnje bi zarađivao 145 milijuna kuna

 

 

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2