Skip to main content
  • 16.02.2018.

Industrijski park u Njemačkoj biti će poprište techno eventa!

Želite li ovo ljeto obogatiti svoji partijanerski život sa eventima koji pružaju nezaboravno iskustvo, onda svakako u svoju "to do" listu ubacite ovaj upravo najavljeni industrijski techno party.

Piše: 

I vrapci na granama već znaju kako je Njemačka od trenutka dolaska techno glazbe na svoje prostore poprimila svjetsku pozornost. Nakon što smo najavili 5001 Festival koji će se održati nedaleko od Berlina u napuštenom bunkeru, pronašli smo novu impresivnu lokaciju koju morate posjetiti.

Za ovu priliku "selimo" se u zapadni dio države, do grada koji je ponajviše poznat po proizvodnji čelika, Duisburga. Tamo se nalazi industrijski park (Landschaftspark Duisburg Nord) u kojemu će se 16. lipnja održati techno event kojega priprema Electronic Beats. Kako i sami kažu radi se o lokaciji primamljivoj po eksplozivnim pećima, tvornicama te Blade Runner-ish cyberpunk arhitekturi. Za njih je to bilo i više nego dovoljno da tamo smjeste techno fanove koje će rasplamsati setovi još uvijek nepoznatih DJ-a. No, kako su i sami najavili ugostit će ozbiljne techno all star headlinere.

Dok zajedno čekamo više detalja za event, bacite oko na još par odličnih lokacija o kojima smo već pisali:

Povijesni rave u bestežinskom stanju potvrđen je za 2018.

Jeste spremni za ruski rave u podzemnoj željeznici?

U zgradi elektrane stare 104 godine otvara se novi berlinski klub
 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2