Skip to main content
  • alt
  • 9.03.2015.

Retrovizor tjedna: Love Parade, Ultra, Prodigy…

Još jednom plivamo u novim friškim i još nezamućenim vodama tjedna. Nadamo se da ste nam svježi, odmorni, puni energije i entuzijazma i s osmijehom za svakoga.

 
Za sve vas kojima je prethodi tjedan proletio tako brzo da vam se čini da ste u jednom trenu susreli sami sebe u žurbi i mimoišli se donosimo brzinsko skakutanje kroz top teme koje ste propustili.
 
Tako ćemo u maniri svakog odbrojavanja koje si ikada susreo krenuti od posljednjeg broja, Na desetki nam se nešao povratak goa trancea i psihodelije na floor Željezničara na kojem će u petak 13. oderati UX.

alt

 
Na mjestu ispod živi nagradnjača za futurista elektronike, Enza Siragusu koji je posebnim “fusic” zvukom u subotu portresao Kameleon, dok je naopako okrenutu beskonačnost, našu osmicu, ukrasio novi Deepholic podcast s kojim plutaš na Mjesec. Dva talijana  stacionirana u Londonu. Morabello Morabito i Dario Vizioli, ujedinjeni su pod imenom Moonwalk i furaju te na groovy cosmic house avanturu.

alt

 
Na sedmici nas je šokirala vijest da bi za Ultru uskoro mogli potegnuti preko granice dok se druge Europske destinacije bore kako bi preuzele ovo glazbeno zdanje.
 
Mjesto broj šest drži vijest da će se mrakom natopljeni britanski kraljevi prljave elektronike, The Prodigy, naći ovoga ljeta na Exitu i zaurlati s plaže Jaz u Crnoj Gori, 15. srpnja.

alt

 
Na polovici odbrojavanja igrali ste se s nama i nakladom Ljevak kako biste si na policu stavili knjigu Sociologija i party scena, Benjamina Parasovića i Rašeljke Krnić.

alt

 
Mjesto broj 4 zauzima tužna vijest kako je čikaški majstor old school housea Lil Louis ipak ostao gluh na uho kraj kojeg mu je napežljivi menađer u sankeysu opalio zvučni rog.
 
Najnižu stepenicu na podiju trojke zauzela je vijest o dokumentarnom filmu koji prati razvoj MDMA kao lijeka i preispituje njegove terapeutske vrijednosti. Je li Molly jača od PTSP.ja?

alt

 
Tik do vrha stoji vijest kako ćete od sada na Ultru ići samo s glasnicama koje vam je dala majka priroda i bez ikakvih glasnih, zapaljivh, svjetlećih ili kojekakvih party rekvizita.
 
I konačno, vijest od koje ti dođe da padneš sa stolice ili trepćeš malo u nijemom oduševljenom šoku. Čini se a bismo mogli doživjeti povratak najhardcore svjetskog partija, Puls parade ljubavi kuca još jednom!

alt

 
To bi bilo to! Uživajte nam u ponedjeljaku, pred nama je novih 7 dana plesa, druženja, rada, priča, zapeta i raspleta.
 
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2