Skip to main content
  • alt
  • 9.03.2015.

Moby ponudio usluge za Dancing Man party besplatno

Jedan od najvećih igrača elektronike odlučio je free zavrtiti na partyju koji će tisuće žena baciti za muškarca kojeg su zbog njegove pozamašne veličine posramili na podiju.

 
Ako do sada niste pratili ovaj rasplet, priča je ovo o pravu na ples i uživanciju bez obzira na to koja veličina ti piše na markici, na pravo da se zabavljaš i uživaš u ritmu bez osuđujućih očiju koji te prosuđuju kroz slijepo stakleno oko medijske prizme idealnih tijela.

alt

 
Twitter je eksplodirao ovom pričom nakon što se na internetu našla fotografija muškarca s komentarom “Uočio sam ovaj primjerak kako pokušava plesati prošli tjedan” i prikazuje muškarca koji je sam zaplesao i nakon što je uočio da ga snimaju prestao i nastavio posramljeno gledati u pod.
 
Skupina žena koja se bori za pozitivnu sliku o tijelu zgrožena ovim ruglom odlučila je preko društvenih mreža pronaći muškarca i u roku od 24 sata je pronađen. 1700 žena odlučilo mu je napraviti party za pamćenje i pokrenuta je i GoFundMe kampanja kako bi se prikupilo 20 000$ da se zakupi klub i plati DJ.    

alt

 
Ova inicijativa je pomela digitalni prostor i sve više ljudi se uključuje u kampanju koja je premašila inicijani cilj s trenutno prikupljenih 36 000$. No čini se da potrebe za plaćanjem DJ-a neće biti jer je Moby ovaj projekt uzeo k srcu i tweetnuo kako nudi svoje usluge potpuno free jer “se nitko nikada ne bi trebao sramiti plesa”. Tako da je zaključio kako će svi prihodi koji preostanu od partija biti donirani kampanjama protiv zlostavljanja.

 

Svaka čast Mobyju koji nije sve ostavio samo na riječima i teoretskoj digitalnoj podršci projektu. Ne sumnjamo da će ovaj L.A. party biti jedan za pamćenje.
 
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2