Skip to main content
  • 18.05.2022.

Rezident kultnog DC10 Ibiza pušta na spektakularnom zalasku sunca u Zadru

Patrick Topping je stekao međunarodni status umjetnika, sa sjajnom diskografijom, etiketom i party brandom TRICK sa kojim ima rezidenciju ovoga ljeta u kultnom ibiškom klubu DC10

Piše: 


Engleski DJ, glazbeni producent Patrick Topping gostuje u Zadru za desetak dana te je jedan je od headlinera Amnesia pres. Monument To The Sun u suradnji s BSH Events.

S njim još u nedjelju, 29.05. od 17h nastupaju Marco Faraone, Lauren Lo Sung i Pablo Panda na zadarskom spomeniku Pozdrav suncu, a ulaznice su dostupne na Entrio.


Foto Marko Edge

Kao jedan od najuspješnijih umjetnika svoje generacije, Patrick Topping je pridonio stalnom dotoku pozitivnosti u kulturi koju tako jako voli, postavši pritom jedan od najpopularnijih DJ-a na sceni. Dobitnik je DJ nagrade Newcomer i Track of The Season na Ibizi za singl Forget.

Nagradu za najboljeg Tech House DJ-a dobio je 2018. godine

Trick partyji će se u DC10 održavati svakog petka tijekom srpnja i kolovoza, a ugostit će brojna imena kao što su Dennis Ferrer, Kevin Saunderson, Andrea Oliva, Eats Everything, Lauren Lo Sung i još preko 40 izvođača. Detalje možete vidjeti ovdje.

Govoreći o rezidenciji, opisuje je kao "ostvarenje snova za mene"

"Debi Tricka na DC10 čini se nestvarnim, ali i prirodnim domom za nas, jer sam puštao u klubu toliko puta kao rezident Paradisea, od 2013.", rekao je u priopćenju za javnost. “DC10 je najzgodniji klub na otoku, tako da je biti dio tako legendarnog mjesta definitivno vrhunac moje karijere do sada! Istovremeno angažiranje nekih od začetnika scena i raznolikost i pokazivanje raznolikosti zvukova o kojima se Trick bavi.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BSH events (@bshevents)

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2