Skip to main content
  • 2.04.2015.

Plesna nedjelja uz Dixona i Felvera

Nakon izvanrednog prošlogodišnjeg debitantskog izdanja Stereotipa, ova glazbeno-plesna manifestacija poziva na svoje drugo izdanje na drugoj lokaciji – u gimnastičkom klubu Sokol poznatom i kao dvorana Tucman.

Piše: 


Stereotip i dalje inzistira na plesnim nedjeljama, a datum kojeg treba zapamtiti jest 26. travnja.

Spektakularna dvorana 130 godina duge, bogate i adrenalinske povijesti u posljednja dva desetljeća nije prečesto ugošćavala elektronske plesnjake otvorenog tipa, no usprkos tome, a djelomično i upravo zbog toga – isti se često prepričavaju te su do dana današnjeg dosegli status urbanih legendi. Svaka od tih priča redovito bi završavala željom da se Tucman ponovo premjeri plesnim korakom. Organizatori i stalni DJ-evi Stereotipa – iskusni, trajni i odlični majstori dobrih zabava, Felver i Dixon, iznimno su zadovoljni što je ova dugoočekivana plesna orkestracija u njihovim rukama. Tko su ostali članovi plesnog orkestra te čemu se još možemo nadati pod spektakularnim Tucmanovim svodom, otkrit će se u narednim tjednima pred zabavu koja već sada miriše na – uzbuđenje!

Premda je Stereotip zimu proveo u ugodnoj hibernaciji i reminiscencijama na vruću zabavu u kinu Mosor, domaćinski dvojac nije mirovao, upravo suprotno. Dixon je drugu godinu zaredom ponio laskavu i lukrativnu titulu najboljeg svjetskog DJ-a po izboru utjecajnog online magazina za elektronsku glazbu – Resident Advisora koji ga nije propustio pohvaliti kako usprkos čestim nastupima pred festivalskim i inim masama, istima ne podilazi već i dalje drži svoju nezavisnu poziciju te ne odustaje od glazbenog avanturizma zbog kojeg ga, među ostalima, obožava i domaća publika. Felver se nakon studenog Stereotipa nije zaustavljao, paleći nastup za nastupom potvrđujući da je nakon dvadesetak aktivnih godina bavljenja glazbom i dalje jedan od najboljih domaćih DJ-eva.

Ulaznice za drugi Stereotip u Tucmanu mogu se kupiti u sustavu Entrio te na svim službenim pretprodajnim lokacijama Entria u Zagrebu. Cijena ulaznice u ranoj pretprodaji iznosi 95.00 kuna. Količina ulaznica u ranoj pretprodaji je ograničena.

Gimnastički klub Sokol – dvorana Tucman, Zagreb
nedjelja, 26. travnja 2015. / 16.00 – 01.00 sati

POPIS SVIH PRETPRODAJNIH LOKACIJA ENTRIA U ZAGREBU
Aquarius CD shop – Branimir centar / Kneza Branimira 29, Zagreb
Aquarius CD shop – Maksimirska / Maksimirska 16, Zagreb
Aquarius CD shop – Varšavska / Varšavska 13, Zagreb
Churchill – Arena centar / Lanište 32, Zagreb
Churchill – Avenue Mall / Av. Dubrovnik 16, Zagreb
Churchill – City Center West / Jankomir 33, Zagreb
Daily News – Importanne Glavni kol. / Trg Ante Starčevića 1, Zagreb
Dirty Old Shop – Zagreb / Tratinska 18, Zagreb
Mini me – Preradovićeva 1 / Trg Petra Preradovića 1, Zagreb
Printaonica kod Bijelog čarobnjaka / Ilica 76, Zagreb
Punkt – Branimir centar / Kneza Branimira 29, Zagreb
Rockmark Zagreb / Berislavićeva 13, Zagreb
Tvornica Kulture / Šubićeva 2, Zagreb

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk