Skip to main content
  • 30.10.2023.

Rezime vikenda: 50 godina hip-hopa u Zg, Deborah De Luca, Dax J, Shdw & Obscure Shape…

Posljednji vikend listopada je bio ispunjen brojnim gostovanjima, kako se plesalo diljem Hrvatske i regije provjerite u nastavku

Piše: 


BSH Events nastavlja sa svojom jubilarnom desetom sezonom, a u petak su s tradicionalnim Dia de los Muertos partyjem, u susret Noći vještica, preuzeli Zagrebački Velesajam gdje su ugostili Deborah De Lucu uz koju su još svirali Kali, Mony, Pablo Panda i Aldo Morro.


Foto Robert Kale

New York je ljetos proslavio 50 godina Hip-Hopa, a Zagreb je ovog vikenda. Osim 50 godina, Hip-Hopa u zagrebačkom Aquariusu proslavilo se 30 godina rada i postojanja Blackout Hip-Hop organizacije koju svih ovih godina vodi Phat Phillie. Na velikom jubileju nastupili su Souls of Mischief i Non Phixion uz domaći support Jantara i Barsa te DJ-eve Phat Philliea, Frxa, Marvela, Re:tro flava.

https://www.instagram.com/p/Cy_EwPVM0qu/?hl=hr

 

Zagrebački DEPO klub je bio domaćin Powercore Records večeri na kojoj je glavni gost bio mađarski DJ Marco Ginelli, a uz njega su još zasvirali Teo Harouda, Phyter, Mibian i No Fate.

https://www.instagram.com/p/Cy8pQw4Ajc_/?img_index=1

 

Nedavno otvoreni splitski klub Otium nastavio je s predstavljanjima vlastitih klupskih večeri, ovog vikenda se plesalo na Body&Floor večeri uz rezidenticu Iris.

https://www.instagram.com/p/Cy-d9kOszHc/?hl=hr

 

U beogradski Hangar, Hear It. Feel It. Move It. doveli su Dax J-a za “ozbiljno techno gruvanje”, a podršku su odradili Suton i Mita Concrete.

https://www.instagram.com/p/Cy-uExBMTqm/

 

Nakon šest godina, u beogradski Drugstore vratili su se SHDW & Obscure Shape. Uz njemački techno duo za DJ pultom još su se našli Filip Xavi, Acor i Asarri.

https://www.instagram.com/p/Cy8bFczs425/

brejcha 2
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.