Skip to main content
  • 23.10.2023.

Rezime vikenda: Dobar House osvojio Sljeme, Panic Room Croatia, Hihotik…

Ušli smo u jesenski ritam partijanja. Iako je dobar dio scene i industrije na Amsterdam Dance Eventu, elektroničkog programa u Hrvatskoj i regiji nije manjkalo. Donosimo objavljene snimke iz klubova i s događaja odražnih ovog vikenda

Piše: 


Dobar House je osvojio Sljeme partyem u prostorijama TV tornja prošlog petka, a event je bio ograničen po broju posjetitelja.

https://www.instagram.com/p/CywEjw_NU0i/?img_index=1


Foto Šime Bilić

Peti Kupe je u petak bio domaćin jedne od večeri eksperimentalnog zvučnog događaja Gibanja. Zagrebački klub je poslužio kao kulisa za audio-vizualni performans Nik Colk Voida, Klare Lewis i Pedra Maia.

https://www.instagram.com/p/Cys9H4dMBAL/

 

Zagrebački Aquarius u subotu je ugostio britansku etiketu OGE Records te klupsku večer HIHOTIK koji su za pult doveli Kobali b2b Chuba Chubs, TIJN b2b HAYDN i Len Lewisa.

https://www.instagram.com/p/Cys-RRuM6Mh/

 

Panic Room Croatia je u subotu na 21. katu zagrebačkom Sky Office Towera pripremio večernji plesnjak uz Marka Nastića, Mike & Meja,Luku Kostyja i Zimona. Završetkom plesnjaka na 21. katu nebodera, partijaneri su se prebacili na službeni afterparty u Boogaloo gdje ih je Luka Kosty ponovno dočekao za pultom uz Fynollu, Discopolisa i Bosea.

https://www.instagram.com/p/CytRLd5r8_n/

 

Splitski klub Otium je predstavio vlastitu klupsku večer Otium nights koja će ugostiti DJ-eve za cjelonoćne svirke. Prvi “allnighter” je odradio domaćin Miro.

https://www.instagram.com/p/CysKZR4sGNi/

 

Beogradski klub 20/44 smješten na brodu, prebacio se u svoj zimski način rada s plesnim podijem u potpalublju gdje je u petak cijelu noć svirao Ilija Rudman.

https://www.instagram.com/p/Cysz3fMMvmz/

 

sea star desk
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.