Skip to main content
  • 14.03.2024.

Ritam vikenda: Plesom diljem Hrvatske i regije se priziva proljeće

Ne znate kako provesti nadolazeći vikend? Provjerite koji se partyji nude diljem Hrvatske i regije!

Piše: 

Zagreb

U petak, Hush se vraća u Peti Kupe s Saime b2b Insolate i Glia b2b Phrasal. Masters preuzima Carnero koji predstavljaju 98dots u cjelonoćnom izdanju. U Regular Baru za pultom se nalazi Looka. The Meaning of Rave ima showcase s Veronique, CRY.NN i Teychee u Depo klubu. E-Base priprema all nighter u Dva Osam. Tom Bug i Grooveline imaju album launch party u Ro&Do.

Subota u Petom Kupeu je u znaku 25 godina Kontrapunkta na kojem sviraju Session Victim live, Lea Lisa, Hazy Pockets i Eddy Ramich. Atlantida se sprema za novi duboki zaron u Podmornici, a ovog puta rezidentima Einfakinnu, Turku i Viktoru se pridružuje Machado.

Enter Zagreb slavi 10 rođendan na Paviljonu 13, zagrebačkog Velesajma uz Vanillaz, Joe2Shinea, VSNA b2b Anakin, Mattea, Omniusa b2b discopolisa i Vonn Z. U Klubu Želježničar, Forestation ima Solar Night Promo uz Foga, Dayalixa, Oriona, Bakia, Daniele i Atomic Hive VJ Tribes Deco.

Osijek

U subotu, Koturaljke preuzimaju Epic i nakon dugog niza godina u grad na Dravi vraćaju DLR-a uz kojeg će još nastupiti i Nobru, Minimalist, Ronin, Safety Breaks i Shizzla.

Rijeka

Petak u Nemo klubu je u znaku Furia Classicsa u izdanju Nino Bellena, Marina Brxa i Koraka.

U subotu, riječki elektro duo The Siids imaju promociju albuma u Pogonu Kulture, dok Balance preuzima Crkvu sa svojim rezidentima Joesa, Krekmana, Lemon Inc-a i Marka Asha

Iva Krznarić

Opatija

U petak, Feel Pleasure donosi hard techno ritmove u Drago Club s Goncalo M-om, Gumjom, Shipom, Tech Ruleom, Frikijem i Maskijem.

Zadar

U subotu, Selected Croatia stiže u Opera klub s Alvizeom, Lumixom i Puff Puff-eom.

Split

Klub Kocka u petak priprema trap večer uz Bugrea i Anatoliju. U subotu, u Otiuma gostuje Vince Watson kojeg će dočekati Miro, Pusis i 3Kuma.

Dubrovnik

U petak, Matt Butt priprema “all nighter” u Lazaretima.

Ljubljana

U petak, Commissar Lag pristiže u K4 gdje će svirati uz Doucheana, Variablea i Terranigmu, dok u subotu u K4 sviraju Julian Muller, GLIA, Brtinzz, Gal i Soup.

Beograd

U petak, u Kult stiže Pablo Bozzi, a podršku mu daju Cosmic G i SMT#nG, dok u Drugstoreu gostuje VIELES uz kojeg sviraju Filip Xavi i Milo Raad.

Subota u Kultu je uz Valentina Kanzyanija, Dejana Milićevića i Aleksandra Rajića, a u Drugstoreu uz MRAK koji dovodi Panterosa, Blackprotocol, Feloneezyja, Andria, Loopa, Maju Pa i Your dad.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2