Skip to main content
  • 14.03.2024.

Tom Bug i Grooveline spremaju launch party za debitantski album “Copy Machine”

Debitantski album zagrebačkog dvojca dolazi s devet traka koje vas tjeraju na ples.

Piše: 

Dobar House etiketa s ponosom predstavlja iščekivani debi album Tom Buga & Groovelinea, ‘Copy Machine‘ čija će se promocija održati u Ro & Do 15. ožujka, samo dan nakon službenog izdanja albuma!

Crpeći inspiraciju iz razdoblja kad je house glazba uživala najveću popularnost – 90-ih godina prošlog stoljeća, Tom Bug i Grooveline napravili su plesni album inspirirani uzorima iz njihovih ranih dana DJ karijere kao i producentima trenutno aktualnim na globalnoj sceni, a svemu tome su pridodali svoj potpis.

S karijerom koja traje od 2002., Tom Bug & Grooveline ostavili su trag na lokalnoj sceni kao DJ-evi, a njihova glazba je prepoznata diljem svijeta najviše zahvaljujući njihovim najprepoznatljivijim hitovima poput ‘Something’s Takin’ Over‘ (2018.) i ‘Love Will Shine‘ (2023.). Njihov utjecaj se proteže preko renomiranih etiketa kao što su Snatch! Records, Soulfuric Trax i Tomov vlastiti label, Dobar House.

“Album je u planu od 2021., prošli smo i na natječaju HDS Zampa koji nam je dijelom financirao album, a kao što možete vidjeti malo je potrajalo. Mi smo svakako zadovoljni s ishodom, napravili smo točno ono što smo htjeli glazbeno, a to je svojevrsni omaž 90-ima u house glazbi, ali kroz naš zvuk i pristup. Neke od traka s albuma vrtile su se u setovima i radio emisijama DJ-eva poput Jamie Jonesa, Sam Divine, David Penna, Fouka, i mnogih drugih, a radio postaje diljem svijeta vrte stvari s albuma, i na tome smo vrlo zahvalni. Nadamo se da je ovo sami početak onoga što album može postići, jer je tek danas službeno izašao.” poručuje Tom Bug te za sami kraj sve poziva na album launch party.

“I za kraj, pozivamo vas na jedan mali, intimni tulum u poznatom zagrebačkog podrumu kako bismo vam uživo pustili pjesme s albuma, ali naravno, i zabavili s našim širokim opusom house glazbe. Pridružite nam se u Ro & Do ovog petka u kasnim večernjim satima, pa sve do 3 ujutro.”

Debitantski album Tom Buga & Groovelina “Copy Machine” poslušajte ovdje.

FB EVENT: Copy Machine Album Launch Party (Tom Bug & Grooveline)

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2