Skip to main content
  • 7.03.2024.

Ritam vikenda u znaku Dana žena

Vikend ispred nas je u znaku Dana žena, a mi donosimo pregled partyja po Hrvatskoj, ali i šire koji se održavaju ovog vikenda.

Piše: 

Naslovna foto

Jovana Semiz

Zagreb

U petak, BSH events u Zonar hotelu priprema specijal povodom Dana žena uz Deu Tosh, Elenu Mikac i Kali. U Petom Kupeu, Imogen i Forbidden Dance udružuju snage te dovode Move D-ja i Aleqsa Notala. Dva Osam priprema Flajšmašinu s DJ Ogijem, Zokyjem i Miiom.

Depo klub ugošćuje Underground d.o.o. i njegove rezidente. Regular Bar priprema još jedan Regular Clubbing uz Yesha. U Sound Factoryju se sprema D:S:P uz Amaliah, Danielle, Re:Ni, Maja Pa, Jaama i Anavi.

U subotu, Future Scope priprema tanzanje uz Johna Digweeda te Lemona, DJ Jocka, Shipu na velikom flooru, dok after vrte Neroa, Senno i Sin. Peti Kupe sprema “A Night With” na kojoj sviraju Labud, Carnero i El Commando.

Sean Dixon i Examine sviraju na Adapteru u Mastersu. Fabian Jakopetz ima “all nighter” u Depo klubu. Road! preuzima Sound Factory te za pult dovodi Claudija PRC-a, Beku, Heuristica i Mozera.

Osijek

Subota u osječkom Oxygenu je u znaku “Birthday Speciala” na kojem sviraju Mate Čeko i Vladimir Božić.

Rijeka

U petak, u Manualu se sprema “4MAGS EDICIJA PRVA” s Cate D’Or, j.popowitch, Minolta i Virgin Helenom.

Dok u subotu, Energetica priprema novo techno bombardiranje u Crkvi s Lucasom Wirthom koji predvodi Technodrome večer, koja će još okupiti DJ Ogija, Lab Mousea i Festinu Lente. Manual sprema “Forbidden Dance Night” sa Samuele Paglai, Filippom Tazzer, DJ Evanom & Fusionom. U Nemo klubu je novi “Au Voyage” na rasporedu s Fryerom, Claus Cottinijem, Božom Devčićem.

Pula

U subotu, klub Kotač preuzima ArtNote s Paperclip Projectom, Sandrom Stehlikom, Editorom b2b Kajfom i Shish Mishom.

Rovinj

Steel slavi Dan žena u subotu uz DJ Kiki B.

Split

Petak u splitskoj Kocki je u znaku “Taman” crewa – Allana, El Commanda i Kommodu. Otium sprema Ladies nights uz Iris.

U subotu, u sklopu dana otvorenih vrata Etnografskog muzeja, cijelog dana svira KLFM Soundsystem. Otium u subotu pleše u “all nighter” Zookeyja.

Duborvnik

U subotu, u Lazaretima Denis T i Unko sviraju cijelu noć, dok su u Dubine Luka Labura i Champa.

Novi Sad

Program u nagrađivanom Tunnelu ovog vikenda će biti obilježen s dva “all nightera” – petak uz Cosmic G-a, dok subota je uz Marka Nastića.

Beograd

U petak, Kult preuzima Progresivna suza s gostovanjem DJ Rubyja uz kojeg još svira Popi Divine. Drugstore sprema novu Antibo večer u znaku Dana žena.

U subotu, u Kultu gostuje BRYZ, a dočekuju ga Branko Vuković i Petar P. Drugstore preuzima Nexus Zone koji predstavlja Astropuga, Rigid, Xeponai x Baammbii i MICYVID X IVV.LMTD.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk