Skip to main content
  • 25.04.2024.

Ritam vikenda: Zagreb očekuju prvi open-air događaji godine, a ostatak Hrvatske zanimljiva gostovanja

Posljednji vikend travnja je ispred nas, provjerite gdje i kako se može izaći u danima ispred nas.

Piše: 

Zagreb

U petak, BSH priprema prvi open-air događaj na centralnom terenu TC Maksimir gdje će za glazbu na plesnom podiju biti zaduženi Chris Stussy, Aney F., Marin Biočić, Yakka, Pablo Panda i Francescu. Adapter večer stiže u Sound Factory zajedno s na1alij4, Eloc, Sara Dziri, Jogurt i Chof.

U Petom Kupeu na repertoaru je Taste večer uz Leu Balair, Kapelu i DJ Sanija. Depo preuzimaju Secession i Eter u sastavu Volster, DBFB, Pres, Vazdaisti. Brave slavi 9 godina u Surogatu uz Filmmakera, Maju Pa, Ikonal i Le Chocolat Noir.

Subota u Mastersu je u znaku Pet+ koji okuplja Petra Dundova i Toma Spocka. Peti Kupe pleše u ritmovima Kasheme kluba iz Zuricha koji će dočarati atmosferu uz Kasheme Soundsystem, Kammu & Maslo te Antonia Zuzu i Iliju Rudmana.

Rijeka

Crkvu u petak preuzima Club Stereophonic koji dovodi Mikea Valea kao glavnog gosta te još okuplja Anu Antonovu, Simona Emmea, Darria Seca i Dida. U sklopu Impulse festivala, u Manual klubu sviraju Zarkoff i Moljac. U Nemo klubu, Teo Fantazija pruža nužu Diskoladu.

U subotu, Impulse Festival udružuje snage s Liminal kolektivom i u Pogon Kulture dovode legendarnog Satoshija Tomiiea, a za pultom će ga dočekati Marin Biočić, Marcel, One N, Roland, Grenco i Ian Staraj.

Photossmok

Pula

Subota u klubu Kotač je uz “Looking for live Electronic Orchestra” koji spaja Naked Ravera, Sakadasa, Mikija, Hercega, Sloppy Joea, Disfoniju i Duckyja u jedno.

Zadar

U subotu, Barlot Njari svira u Svaroga.

Šibenik

Felver u subotu cijelu noć svira u Tunelu.

Split

Ovog petka, Pulp večer se još jednom vraća u Kocke gdje gostuju Facta & K-Lone, Anako, El Commando i Rokorokoroko.

Dubrovnik

Petak u Lazaretima je uz Matu Foxa Banchillia i Matt Butta, a dan poslije se pleše uz Floru & Liju.

Klub Dubina u subotu slavi drugi rođendan uz Kristinu Velvet, Mira i Iris te Ivanu.

dobar house desktiop
dobar house mobile
Tijekom devet noći od 21. do 30. svibnja u Walt Disney Concert Hallu (Los Angeles, SAD), legendarni njemački pioniri elektroničke glazbe Kraftwerk slave 50. godišnjicu svog albuma Autobahn
sonus 1
Tijekom devet noći od 21. do 30. svibnja u Walt Disney Concert Hallu (Los Angeles, SAD), legendarni njemački pioniri elektroničke glazbe Kraftwerk slave 50. godišnjicu svog albuma Autobahn