Skip to main content
  • 14.06.2023.

Roots otvara ljetnu sezonu Aurore uz Affkt

Popularni primoštenski klub spreman je za novu ljetnu sezonu, a otvaranje su prepustili klupskoj večeri Root

Piše: 


Roots nastavlja sa svojom bogatom sedmom sezonom, nakon gostovanja LADIDE, FELICIE i Juliet Fox, 24. lipnja u legendarnu primoštensku Auroru dolazi AFFKT, a podršku spremaju DJ Jock, Toni Juranović i Djolescu.

Marc Martínez Nadal poznatiji kao AFFKT u Auroru stiže iz španjolske Valencije. Svoje glazbeno putovanje je krenuo u ranoj dobi, istraživajući razne glazbene žanrove prije nego što je otkrio svoju strast prema elektroničkoj glazbi. Njegov zvuk se može okarakterizirati kao mješavina housea i techna uz koje se često inkomponiraju elementi dubokih i melodičnihi podžanrova.

AFFKT je svoju prepoznatljivost stekao s objavama traka na etiketama kao što su Sincopat, Suara, Mobilee Records i mnogim drugima. Tijekom godina izgradio je reputaciju i za svoj distinktivni produkcijski stil, obilježen zamršenim ritmovima, atmosferičnim teksturama i zaraznim grooveom.

 

Domaćin večeri je nagrađivani DJ Jock za koga je dovoljno reći da je jedan od najvažnijih izvoznih proizvoda hrvatske elektorničke scene. Makaranin Toni Juranović je školovani glazbenik, multiinstrumentalist i DJ  koji beskompromisno i s užitkom razbija sve glazbene restrikcije i ograničenja. Djloescu je splitski zaljubljenik i kolekcionar starih techno ploča poznat i kao majstor vinila.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Roots with AFFKT/DJ Jock/Toni Juranovic/Djolescu

 

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2