Skip to main content
  • 15.06.2023.

Emanuel Jr.: Ocean in Motion je sinergija prirode, mjuze i pozitivne energije

Prvi ovogodišnji Ocean In Motion boat party 24.6. je ujedno i rođendanska proslava serijala

Piše: 


Emanuel Jr. je jedan od tvoraca Loud Silencea koji se prvi put našao za DJ pultom s 15 godina. Njegov glazbeni opus je u house žanrovima, posebice od deep, tech i minimala, ali isto tako ne može reći ne pokojoj techno traci, pa evo što nam je rekao o samom konceptu u kraćem razgovoru.

Pozdrav Domagoj, kako ste došli do ideje da plesni podij u klubu zamijenite plesnim podijem na brodu?

Zapravo, mi nikada nismo imali plesni podij u klubu, više smo se orjentirali na outdoor plesne podije ili party u prirodi što i je zapravo naš moto, sinergija prirode, mjuze i pozitivne energije. A sve je pocelo sa: Ajmo napraviti boat party!

Tko je sve do sada svirao na “Ocean In Motionu”? Na koje ritmove i zvukove stavljate naglasak?

Ocean in motion je otvorio Viktor te smo još ugostili Mimia iz Zg-a i DJ duo Disaia iz Španjolske, a osim njih više smo se fokusirali na lokalne DJ-eve te one u početcima jer smo i sami svjesni kakav je bio naš početak. Ocean in motion zvuk je onaj pravi ljetni ritam housea i tech housea.


 
Priča o serijalu boat partija “Ocean In Motion” kreće još od 2019. s manjim brodom Lahor, a kroz godine ste narasli do većeg broda Kamelija. Zainteresiranost za vaše boat partyje je velika, stanu li svi partijaneri na brod, hoće li biti potrebe za traženjem još većeg?

2019. godina je bila zapravo udarna godina. Oko nje smo se borili, vozili ulaznice na adresu, čuvali, doslovno krpali kraj s krajem ali na smo sretni jer smo uspjeli sve to dobiti nazad kroz energiju i ekipu koja je došla i doslovno možemo reći da bez vas nebi ni nastavili niti bi bilo svega ovoga. Nagovorili ste nas haha.

Ne samo ti nego 99% ljudi na brodu. Nakon 2019. godine svaki od naših serijala bio je rasprodan nekoliko tjedana unaprijed te smo se odlučili pozdraviti sa ekipom iz Punta i preseliti u Crikvenicu i nastaviti istim ritmom. I evo nas u 2023. natrag na Krku u potrazi za većim brodom, ili vec probađenim?  

One way to find out!
 

Kojom rutom plovi “Ocean In Motion”? Imate li već ustaljenu rutu ili se mijenja svakim isplovom s Krka?

OIM ruta je bazirana na Kvarner i skrivene uvale otoka Krka. Svake godine se mijenja i ne zna se do polaska, jedino šta možemo otkriti je polazak i to sa Voza na otoku Krku u 16:00.

Prvi ovogodišnji “Ocean In Motion” slavi četvrtu godišnjicu serijala. Što možemo očekivati od nadolazećeg partyja? Tko sve svira i dolazi?

Ne želimo otkrivati više “još”. U tome i jest čar Ocean In Motion boat partija. Moraš doći da bi saznao, pratiti da bi došao. Što se glazbenog programa tiče, zaduženi su Tom Bug, Soulfreq, Allen, Dikl, Emanuel Jr.

Za sve ostalo kupi tiket….

FB EVENT: Ocean In Motion 4th. Anniversary

Rođendanski boat party je na repertoaru za sami početak ljeta, možemo li očekivati onda do kraja ljetne sezone još poneki “Ocean In Motion”?

To se stvarno nikada ne zna… Nekada je jedan, nekada dva, moŽda tri… Stay Loud

Neke riječi za kraj, pozdravi…

Dođi, kupi luftić, dofuraj lubenicu, frenda ili frendicu!

sonus 2
sonus 1
Vezani članci
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.