Skip to main content
  • 30.08.2023.

Roots zatvara ljetnu sezonu Aurore s Christianom Crakenom

Bugarska zvijezda nakon nekoliko snažnih nastupa sjeverno od sv. Roka stiže u Dalmaciju

Piše: 

Klupska večer Roots nastavlja sa svojom bogatom sedmom sezonom. Nakon što je Roots ove sezone u primoštensku Auroru doveo LADIDU, Felicie, Juliet Fox i AFFKT-a, početkom rujna dovode Christiana Crakena. Bugarski techno mag, ove subote 2. rujna,  dolazi na zatvaranje sezone u kultnoj Aurori gdje ga dočekuju DJ Jock, Shipe, Allan i Okac.

Christian Stoynev poznatiji kao Christian Craken je bugarski DJ i producent te pokretač PHOBIA Music Recordingsa. Svoju karijeru u elektroničkoj glazbi je započeo je 2010. objavljivanjem DJ podcasta na Vibes Radiu što mu je osiguralo prve gaže po bugarskim klubovima. Nakon što je krenuo osvajati klupsku scenu u rodnoj državi, hvata se produkcije i objavljuje svoje trake na etiketama poput Dark Face Recordings,Bully Beatz, Rubik's Recordings i Plazma Records.

 

Nakon što je bugarski techno mag pokorio scenu u rodnim krajevima, zaputio se na osvajanje plesnih podija diljem svijeta. Svojim tvrdim melodičnim techno zvukom već  je šarmirao publiku u Hrvatskoj nekoliko puta. Proljetos je imao prilike svirati u zagrebačkom “hramu sreće”, dok je ljetos bio dio posade zadužene za techno spektakl u antičkom kamenolomu Cave Romane.

U sklopu svoje zaposlene ljetne turneje, domaćin DJ Jock je odradio preko dvadeset velikih setova, sami kolovoz je završio furiozno s trijumfalnim nastupom na jubilarnom Sonusu. Snažnoj domaćoj podršci pridružuje se i vjerni B2B kolega splitskog asa – Shipe. Postavu za zatvaranje sezone Aurore kompletiraju predstavnik TAMAN kolektiva – Allan i iskusni splitski DJ, tvorac Incidenta – Okac.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENTS: Roots: Aurora Closing Night/CHRISTIAN CRAKEN/DJ Jock/Shipe/Allan/Okac

 

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2