Skip to main content
  • 30.08.2023.

Antonio Zuza odabrao 5 house klasika svih vremena

Nakon 15 godina DJ-inga, polovica Imogen Recordingsa – Antonio Zuza se uhvatio produkcije te je do sad skladao nekoliko izdanja

Piše: 

Sredinom srpnja, zagrebački DJ i producent objavio je svoj drugi EP “Togetha Foreva” na vlastitom Imogen Recordingsu. Tijekom ljeta, istoimena traka kao i njene obrade su postigle značajane uspjehe.


Foto Mario Pavlovic

Obrada Togetha Foreva” od Kai Alcea je dobila podršku renomiranih DJ-eva poput Louie Vege te se našla na nekoliko Traxsourceovih top ljestvica poput “Top 100 Deep House of July 2023”, “Jamie 3:26 Simply Music Summer Sizzle” i “Louie Vega – July Chart”.

Antonio Zuza kroz vlastite produkcijske uratke prezentira svoju originalnu glazbenu viziju, a kroz selekciju dok je za pultom donosi svu raskoš disco i house glazbe. Među morem kvalitetnih izdanja, ovih pet traka izdvaja kao apsolutne house klasike svih vremena.

1. Don Carlos – Alone (Paradise)

2. THE UNDERGROUND SOLUTION – Luv Dancin'

3. Swayzak – Make Up Your Mind

4. St. Germain – Thank U Mum (4 Everything You Did)

5. Underground Resistance feat Yolanda – Living For The Nite

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk