Skip to main content
  • Jack Hill
  • 13.01.2013.

Samo 12 godina, a 6 rekorda!

Jack Hill nosi titulu najmlađeg DJ-a na svijetu, sa samo 12 navršenih godina, a osim te titule, i to kao službenog Guiness rekorda, pripisuje mu se još 5 titula, od toga i posljednja dodana kao najmlađeg producenta na svijetu.

Piše: 

Naslovna foto

Jack Hill

Jack se počeo interesirati za muziku s 3 godine, sa 6 godina držao je rekord najmlađeg DJ-a kada je odsvirao svoju prvu plaćenu gažu, sa 7 godina postao je najmlađa osoba koja je svirala u noćnom klubu, a već u 8. godini dobio je vlastitu radijsku emisiju na Nova Radio 107.7fm iz Weston-super-Mare, mjesta iz kojeg i sam potječe, te tako potpisao rekord najmlađeg radijskog prezentera.
{youtube}FNqm2Gu77BQ{/youtube}

Također drži rekord najuspješnijeg mladog DJ-a na svijetu, kao i najmlađeg DJ-a koji je umiksao 10 stvari u jednoj minuti. U Guinessovoj knjizi rekorda pojavio se 2009., 2010., te ovogodišnjoj 2013. godini.
{youtube}OQNoNuDoRaE{/youtube}

Sam si je kupio DJ opremu novcem koji je zaradio od gaža i što je dobio za Božić od rodbine, a najdraže vrste muzike su mu Dance, Electro, Dubstep, Hip Hop i r&b. Sada čeka svoju 6 potvrdu u Guinessa kao najmlađeg producenta, s obzirom da je nedavno dovršio svoju prvu dubstep traku.
{youtube}H6b2tBeKLew{/youtube}

Više o ovom, navodno vrlo cool klincu, pročitajte na njegovoj stranici ili Facebooku.

alt

sea star desk
soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.