Skip to main content
  • 17.01.2024.

Šarolikim elektroničkim putovanjem, Feel Pleasure će ugoditi raznovrsne okuse u Crkvi

Riječkim klubom, ovog vikenda će odzvanjati melodije od housea pa sve do hard techna.

Piše: 

U subotu 20. siječnja, Feel Pleasure priprema šaroliko elektroničko putovanje riječkom Crkvom. Šaroki spektar elektroničkih ritmova koji će ugoditi raznolikosti glazbenih okusa će servirati glavni gosti Moringlory Crew iz Francuske te Lilson iz Slovenije kao i domaća ekipa – Tech Rule, Robert Matt, Shish Mish i Sone.

Morninglory je pariški kreativni kolektiv, kojeg čine članovi opsjednuti stvaranjem jedinstvene umjetnosti i iskustva. Fanatično su posvećeni izvrsnosti te su nezasitno znatiželjni.

Lilson je slovenski DJ i producent, čija je glazbena priča krenula 2010. kupnjom prvog kontrolera. Glazbeno se smješta u hardgroove i hard-techno niši što se najbolje čuje kroz njegove produkcije izdane na Techstrubation i Vezotonik etiketama.

Postavu Feel Pleasure plesnjaka u Crkvi zaključuju labinska techno uzdanica Tech Rule, iskusni Robert Matt, Artnote rezident Shish Mish te nadolazeća riječka snaga Sone.

Upad do ponoći iznosi 10€, a iza ponoći 13€.

FB EVENT: Feel Pleasure @ Crkva

schulz mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
schulz mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop