Skip to main content
  • 5.06.2023.

Serijal Boat partyja Ocean in Motion slavi četvrti rođendan

Jedan od najpopularnijih događaja u Rijeci i okolici priprema se za rođendansku proslavu

Piše: 


Svega nekoliko dana nakon službenog početka ljeta, 24. lipnja, Ocean In Motion boat party još jednom isplovljava s Krka na poslijepodnevno i večernje krstarenje uz ritmove elektroničke glazbe te pogled na Kvarner.

Prvi ovogodišnji Ocean In Motion boat party je ujedno i rođendanska proslava serijala, a nju će upriličit s Emanuel Jr.-om, Diklom, Allenom, Tom Bugom i Soulfreqom. Poseban sastojak za pravu feštu na moru će biti Funktion-One soundsystem.

Višestruko nagrađivani hrvatski DJ Tom Bug jedna je od najvažnijih karika house zvuka na našim prostorima već više od 20 godina. Posljednjih godina Tom Bug ostavlja još značajniji trag na sceni sa svojim brendom, klupskom večeri i etiketom Dobar House. Lokalni predstavnik Dobrog Housea u Rijeci je Soulfreq. DJ-ingom se bavi od 2017., a specijalizirao se za minimal i micro house uz izlete u disco i klasični house.

Emanuel Jr. je jedan od tvoraca Loud Silencea koji se prvi put našao za DJ pultom s 15 godina. Njegov glazbeni opus je u house žanrovima, posebice od deep, tech i minimala, ali isto tako ne može reći ne pokojoj techno traci. Dikla je također jedan od tvoraca Loud Silencea, za pultom je od 2018., a u svojim setovima vrti od underground housea do nešto tvrđeg tech zvuka. Od ove godine Loud Silence se proširio za jednog člana, a to je Allen koji zaokružuje postavu za kormilom boat partyja.

Priča o Ocean In Motionu kreće od 2019. kada su tvorci Loud Silencea organizirali prvi boat party na brodu Lahor kojeg je razdrmao Viktor. Iz partyja u party, zainteresiranost je rasla te brod Lahor više nije bio dovoljan za sve partijanere te se Ocean In Motion prebacio na veći brod Kamelija.

Tijekom četiri godine na Ocean In Motion boat partyjima gostovali su brojni važni DJ-evi iz Istre i Kvarnera, kao i iz inozemstva.

Kapacitet broda je limitiran na 200 partijanera, a ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Ocean In Motion 4th. Anniversary

sonus 2
sonus 1
Vezani članci
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.