Skip to main content
  • 23.11.2023.

BSH sprema veliko finale 10. sezone uz Dennisa Cruza u Boćarskom domu i na Sljemenu

Za sami finiš velikog jubileja, omiljena hrvatska elektronička organizacija sprema dvodnevnu vikend proslavu

Piše: 

BSH events sprema veliku završnicu svoje jubilarne desete sezone koju predvodi španjolska zvijezda Dennis Cruz na dvije lokacije. Rođendanska proslava BSH eventsa kreće s velikim plesnjakom u Boćarskom domu 16. prosinca, a nastavlja se dan poslije, 17. prosinca, na vrhu Sljemena u sljemenskom TV tornju uz zalazak sunca i panoramu Zagreba.

Dennis Cruz u Boćarskom domu svira uz dobro poznata imena s BSH-ovih događaja – Alda Morra, Pabla Pandu i Yakku, dok će na vrhu Sljemena svirati uz snažnu podršku Menea i Baggija.

Španjolska zvijezda, Dennis Cruz je jedan od najvažnijih stupova house i tech house zajednice. Za DJ pultom se nalazi od svoje 17. godine, kada je započeo studirati glazbenu produkciju. U svojim ranim 20-ima radio je s brojnim hip-hop i rock glazbenicima u studiju, prije nego što se uhvatio svoje vlastite produkcije u elektroničkoj glazbi. Iz godine u godinu, Dennisu Cruzu karijera je na uzlaznoj putanji, a važna godina je za njega bila 2017. kada je postavio niz trendova za budućnost i odradio najviše nastupa u svojoj karijeri.

U svojom životopisu se može pohvaliti sa brojnim nominacijama i nagradama, kako u Španjolskoj tako i šire. Često je viđen na samom vrhu Beatportovih ljestvica, gdje se iz godine u godinu često nalazi među najboljim Tech House DJ-ima, kao i na Resident Advisor listama najizvođenijih producenata.

Aldo Morro je iskusni hrvatski house DJ koji se glazbeno obrazovao na pop i danceu 80-ih, r’n’b-u te hip-hopu. Pablo Panda je glavni čovjek iza BSH eventsa, koji kada ne organizira događaje vješto barata house trakama. Yakka je višestruko nagrađivani hrvatski DJ i producent, koji svojim setovima donosi svog bogatstvo house zvuka, a od nedavno se može pohvaliti i novim projektom “Domaće House Obrade”.

Mene je DJ i producent s beogradskom adresom koji je u kratkom vremenu postao miljenik hrvatski publike, a ističe se sa svojim zanimljivim zvukom hip-house kroz kojeg spaja više stilova i utjecaja. Baggi je DJ, producent i direktor biznis razvoja Insomniaca za Europu, koji se u svojim setovima i produkcijom bazira se na houseu, ali nerijetko ode u pravcima nemilosrdnih zvukova bogate glazbene lepeze koje nerijetko prelaze žanrovske okvire

Ulaznice za BSH-ov rođendanski party u Boćarskom domu su dostupne kroz sustav Entrio, dok su se ulaznice za intimni plesnjak u sljemenskom TV tornju već rasprodale.

sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity desktop