Skip to main content
  • 11.03.2011.

Sirup, Zetra i Masters su naša preporuka za vikend

Petak Vam definitivno nudi više mogućnosti, mi biramo Steffi u Sirupu i Umeka u Zetri, a u subotu neupitno Freilauf u Mastersu na Ravnicama.


U Sirupu su opet postali sentimentalni prema dobrim starim danima pravog partijanja i plesanja bez prestanka pa su odlučili dovesti Berlin u Zagreb. Glavna protagonistica večerašnjeg Sentimentala, Sergejeve večeri je Steffi  DJ rezident u vodećem klubu u svijetu – Berghain/Panorama u Berlinu, gdje zabave traju danima.

U potrazi za starim dobrim raveom možda se najbolje uputiti u Sarajevo na Music Therapy Show u Zetri, jer nikad se ne zna kad će Umeka publika balkanskog štiha i ruke u zraku ponukati da zavrti pravi old skul techno. Dosad nije podilazio trendovima, a svejedno je cijelo desetljeće na vrhu, stoga vrtio glazbu s novog labela 1605 ili stari zvuk, ne može biti loše. Pridružit će mu se sunarodnjak Tomy De Clerque koji je uskočio u jureći vlak i dao svoju sudbinu u ruke iskusnog Umeka i Kanzyjanija, predstavnici UDYU etikete Ari Huges, Uberto i drugi. Osim Sirupa i Zetre u AKC Medici se obilježava šesta godina Trip to Zion programa, plesno će biti i u Barcodeu u Virovitici, a rekreirati se možete u Mastersu na Ravnicama. Ljubitelje dub-stepa šaljemo u Rijeku, a fanove Petra Dundova u Osijek.

Subotnja preporuka je pala na zagrebački Masters na Ravnicama iz jednog logičnog suvislog razloga koji se zove Gerd Janson. Freilauf s velikim ponosom predstavlja omiljenog DJ-a, house & disco cinika i neokrunjenog disco Dona Njemačke. Gerd kojeg još nazivaju i “DJ za DJ ekipu” vodi etiketu Running Back , drži rezidencije u frankfurtskom klubu Robert-Johnson, a redovni je suradnik i predavač na renomiranoj "Red Bull Music Academy". Oni koji nisu imali priliku čuti ga prošle godine sad to mogu učiniti zahvaljujući Jogardu i Freilaufu. U Zagrebu možete također odabrati Boogaloo Reunion party i French Me party u Hemingwayu, dok će Protokol u Sirupu ovaj vikend dozivati proljeće.

Napunite energiju sunčevim zrakama i ne oklijevajte – napokon je vikend!

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk