Skip to main content
  • alt
  • 17.11.2014.

Skrillex, ocean, dva dana, jedan brod i klavir

Diplo ima label i taj label ima boat party. Ovaj boat party je naziva Mad Decent Boat Party i na njemu se našao i Diplov stalni suradnik i prijatelj Skrillex.

 
Jučer je završilo djevojačko brodsko putovanje Mad Decenta. Kao plutajući label night (and a day, and a night, and….) s podužim lineupom gostiju, pult se nije gasio dva dana. Malo po malo kapaju informacije što se sve događalo na na ovom dvodnevnom partyu sretno izgubljenom u bespučima Karipskog mora.

alt

 
DJ Ares Carter uploadao je video u kojem ćete Skrillexa moći vidjeti u ponešto neuobičajenom opuštenom izdanju, umjesto grandioznih lightshowova, multimilionske produkcije i vojske ljudi iza scene ovdje vidite samo tipa koji se zabavlja s dragim ljudima.
 
Zasjevši za klavir pokazao je da zna više no samo okretati pipce i stiskati gumbiće i počastio je svoje sumornare jednim akustičnim izdanjem hita koji je potopio sve ostale kao možda najprepoznatljivija filmska skladba ikad, “My Heart Will Go On”.
 
Možda je začahurena perverzna šala odsvirati ovu pjesmu dok si na pučini na prvom putovanju, ali kako su šanse da ćete oko Kariba naletjeti na neku lutajuću santu, nema veze. Šala ili ne, nije nimalo loše. Pa eto provjeri sam za sebe.
{youtube}LTLET5PjXfI{/youtube}
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2