Skip to main content
  • sirah skrillex
  • 11.02.2013.

Skrillexu 3 od 3!

Na održanoj 55. dodjeli Grammya nagrada, Sonny Moore poznatiji kao Skrillex osvojio je 3 statue, i to u istim kategorijama kao i prošle godine. Polica s Grammy nagradama ovog 25-ogodišnjaka sada broji ukupno 6 statua.

Naslovna foto

sirah skrillex

Skrillex je prvo uzeo nagradu za ''Remixed Recording”, a potom i u kategoriji “Dance Recording” i “Dance/Electronica Album” za njegov EP Bangarang.

{youtube}YJVmu6yttiw{/youtube}

'Inspiracija za album bio je Petar Pan koji nikad ne odrasta i Izgubljeni dječak koji nikad ne odrasta', rekao je Skrillex, pored kojeg je bila i Sirah, vokalistica koja se pojavljuje na Bangaragu, a o kojoj se sve više priča u EDM krugovima.

Pretpostavlja se da je Moore uzeo 15ak milijuna dolara prošle godine, i tako se smjestio na drugo mjesto Forbeseve ljestvice najbolje plaćenih DJ-a, a odnijevši Grammya pobjedio je svoje kolege Stevea Aokia, Deadmau5 i Kaskadea, koji su također među Top 10 iste ljestvice.

Kako je Kaskade objasnio poslije ceremonije, drago mu je da je akademija napokon odlučila posvetiti više pažnje EDM umjetnicima, umjesto da nagradu za najbolji album elektronike odnese netko poput Rihanne, što se desilo prijašnje godine.

Ostale dobitnike pročitajte OVDJE.

sirah skrillex

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2