Skip to main content
  • 9.06.2023.

Slovenski serijal HardBeats nakon Zagreba i Rijeke stiže u Fort Punta Christo

Nakon brojnih rasprodanih događaja u klubovima po Sloveniji te premijera u Zagrebu i Rijeci, došlo je vrijeme za party na otvorenom

Piše: 

Slovenski serijal HardBeats dolazi po prvi put u Istru i to na popularni plesni podij pod zvijezdama u sklopu Fort Punta Christo nedaleko od centra Pule, 30. lipnja. Utvrda je prije 5 godina dospjela na listu najpoželjnijih rave lokacija svijeta.

Najveća obalna utvrda fortifikacijskog sustava grada Pule će unutar svojih zidina ugostiti SHDW & Obscure Shapea, Fernandu Martins, Stevea RedHeada, Gumju, DJ Ogija i Glockea.

U Pulu iz Njemačke stiže duo SHDW & Obscure Shape, koji je udružio svoje snage 2014. godine. Na njihov zvuk uvelike ima utjecaja bogata povijest techna iz 90-ih odakle oni pronalaze inspiraciju i kreiraju zvukove za modernu publiku i njihove apetite. Fernanda Martins se još jednom vraća u Hrvatsku sa svojim tvrdim techno zvukom Brazila. Poznata je po svojim nepredvidljivim prijelazima, a techno smatra najboljim načinom za izražavanjem osjećaja.

Steve RedHead je belgijski DJ koji živi i diše techno. Na sceni je aktivan još od ranih 90-ih, a njegova glazba je okarakterizirana energičnim, “driving” beatovima i intenzivnim ritmovima.

DJ Ogi je alfa i omega riječke elektroničke scene, bez kojeg su techno partyji na području Istre i Kvarnera nezamislivi. Glocke je član Konekt Croatia kolektiva, na sceni aktivan nekoliko godina, a njegovi setovi su prepoznatljivi po spoju techna, housea s funky i progresivnim ritmovima.

Čovjek koji dovodi HardBeats u Pulu je Gumja, rezident i vlasnik samog serijala. Za slovenskog DJ-a se kaže da je u njegovom DNA, techno zapisan.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: HardBeats Fortified | 30.6. | Fort Punta Christo, Stinjan, Croatia

sea star desk
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.