Skip to main content
  • sn
  • 10.01.2016.

SNAP predstavlja novo izdanje vrhunskog domaćeg D’n’B-a

Poslušajte kako zvuči 'bodljikavo' nadolazeće izdanje riječkog producenta za Balkan Kolektiv Records.  
 

Piše: 

Naslovna foto

sn

Dorian Knežević a.k.a. SNAP počeo je s nastupima i produkcijom 2012. godine. Danas broji preko deset digitalnih izdanja na uglednim izdavačkim kućama kao što su Offworld Recordings (UK), Liquid Brilliants (UK), Limitless Recordings (BE), Kill Inc. (UK) Liquid Drops (UK), Lizplay Records (ES) and Dubtastic Records (BE)

snap1 
Njegove se trake nalaze u setovima brojnih vrhunskih D'n'B izvođača, a traka s njegovog EP-ja, izdanog za Offworld Recordings završila je u top 50 najprodavanijih traka u ožujku 2014. na Beatportovoj D'n'B ljestvici. Traka 'Don't Let Me Go' koju je snimio u suradnji s Ninom Davis dosegla 25. mjesto Beatportove D'n'B ljestvice.

Na dosta svojih uradaka SNAP surađuje sa Svenom Nalisom, koji ga je uveo u produkciju. Nastupao je na poznatim festivalima kao što su Outlook i Seasplash dijelio je pozornicu sa mnogim velikanima D'n'B-a, kao što su Icicle, SpectraSoul, SP:MC, Darkside i mnogi drugi.

snap2 
SNAP-ovo novo izdanje biti će 5. izdanje riječkog labela Balkan Kolektiv Records, osnovanog 2014. godine. Pokrenulo ga je nekoliko entuzijasta, nadogradivši priču Balkan Kolektiv partyja. 

www.facebook.com/snaproduction 
soundcloud.com/snaproduction

www.facebook.com/balkan.kolektiv 
soundcloud.com/balkankolektiv

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2