Skip to main content
  • 20.08.2016.

Snažno i dramatično techno zadovoljstvo Joseph Capriatia

Sensos Sounds uštiman na osjete i emocije, 1. srpnja postao je bogatiji za još jedno izdanje, remix koji izlazi kao intro čitave album retrospektive koju ćeš imati gušt uhvatiti kako će godina kliziti kraju.

Piše: 


Iz ruku dualne manifestacije techno para Dubfirea i Olivera Huntermanna iznova iz pepela ustaje "Element Project". Možda te asocijacije vode prvo na prirodne sile vatre, vode, zemlje i zraka no ovoga puta elementima prepušteni su Joseph Capriati s "Terra" remixom i Julian Jeweil, koji se uhvatio trake "Fuego" ne bi li je ogolio i prilagodio golemim sonud systemima.
{youtube}BWTELfcmfQk{/youtube}

Elemetarno prikladno nazvana "Terra" u značenju zemlje po kojoj hodaš i koja te hrani, originalno je izdana 2011. i od tada je svoj zemljani postokus ostavili na podijima diljem globusa. Joseph je talijanski techno mag s nevjerojatnim instinktom za pultom, a posljednjih godina Capriati manija je sve intenzivnija. Vibriraju zidovi klubova kao što su Berghain Berlin, Space Miami, Pacha New York, Output New York, Stereo Montreal, Cocorico Riccione  Cavo Paradiso Mykonos a uho uz uho i miksetu uz mixetu stoji s kremom s vrha kao što su Marco Carola, Danny Tenaglia, Adam Beyer, Dubfire, Dave Clarke… Tako je i "Terra" remix rođen kao snažno, dramatično i razarajuće ušno techno zadovoljstvo.


Capriati je ujedno i jedan od ponosnih lineupaša koji čine omnizvučni cvijet Sonusa. Kao peti elemet Sonus dobiva i zvuk (vjerojatno neće biti potrebe da te Bruce Willis spašava, za svaki slučaj imamo ga na standbyu).

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2