Skip to main content
  • 10.01.2024.

Solomun odbio prekinuti 9-satni set u meksičkom Tulumu

Društvenim mrežama se širi video Solomuna koji se nakon četiri godine pauze vratio u meksički Tulum. U videu odbija prekinuti svoj 9-satni set nakon što mu je jedan od organizatora došaptao da je party završen.

Piše: 

Naslovna foto

Foto Tehmplo Facebook

Dok se organizatori u pozadini konzultiraju Solomun pojačava zvuk, diže ruke, erupcija oduševljenja među rasplesanom publikom raste, a bosanski DJ i producent kao jedan od najznačajnijih klupskih likova, nositelj eklektičnih glazbenih putovanja – nastavlja sa setom, što možete vidjeti na video snimci u nastavku.

Pjesma kojom završava ili pokušava završiti set je “Green Velvet – La La Land (GURPAAL Remix)”. Party se održao na lokaciji kluba Tehmplo u Tulumu koji ima najsuvremeniji razglas i impresivnu produkciju, a vlasnici su poznati po organizaciji najvećih događaja u regiji.

Tulum je oaza na Karipskom moru, nedaleko od Cancúna i Playa del Carmen u Meksiku. Tamo se možete opustiti na prekrasnim bijelim pješčanim plažama, plivati u prirodno formiranim pećinskim bazenima i posjetiti mnoga povijesna mjesta drevnih Maja. Tu je razvijen i noćni život i scena elektroničke glazbe, koja nudi sve, od zabava u džungli i na plaži do vrhunskih klupskih događanja na mjestima kao što je Tehmplo.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk