Skip to main content
  • suncebeat
  • 14.12.2010.

SuncéBeat 2 u Petrčanima od 29. do 31. srpnja 2011.

Organizatori Southport Weekendera najavljuju drugo izdanje SuncéBeat festivala u Petrčanima pored Zadra.

Piše: 

Naslovna foto

SunceBeat

Dogodine još bolji, još veći jer se odvija na 5 lokacija. Čekaju nas 2 bine otvorenog tipa; veća za uzbudljive nastupe live act-ova, a manja "sunset" bina gdje će iskusni DJ-i zagrijavati publiku za noćne partije u diskoteci Barbarella`s. Afterbeach partiji održavat će se u coktail i champagne barovima a za totalno opuštanje bit će organizirana yoga i masaža, uz mnogo sunca, te hedonizma koje nude "lounge" zabave. Popodnevna zabava odvija se na legendarnom Argonaut boat partyu ili na "beach" partijima na obali za što su zaduženi Tiki Bar ili plažna terasa. Navečer u The Gardenu možete uživati i u romantičnom okruženju ako niste pobornik ludih partija u Barbarella`s diskoteci.

Petrčane je 900 godina staro ribarsko selo. Tamo možete uživati u prekrasnim starinskim restoranima, svježim ribljim menijima te maslinovom ulju iz vlastite proizvodnje. Kampiranje je dopušteno u šumi dok su u okolici i stare kolibe te vile nadomak samog mora. Zabava se nastavlja uz jedrenje, istraživanje otoka putem iznajmljivanja jedrilica, posjet Nacionalnim parkovima, slapovima ili obližnjim planinama.

Line-up za 2011.g. još nije poznat. Ovog ljeta tu su nastupili Dennis Ferrer, Theo Parrish, Ron Trent, Jazzanova, Ame, Kerri Chandler, Rub N Tug, Joey Negro, Jazzie B, Karizma, The Martinez Brothers, Eddy Meets Yannah, Phil Asher.

dobar house desktiop
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju