Skip to main content
  • 19.04.2021.

Sync In – nova emisija elektroničke glazbe na valovima Radio Labina

Valovi Radio Labina ove su subote, 17. travnja zatitrali u ritmu elektroničke glazbe.

Piše: 


Društvu naših specijaliziranih glazbenih emisija pridružila se nova naziva Sync In. Emisiju, koja je na rasporedu svake subote od 20:00 do 22:00 sata, uređuje i vodi mlada producentica Valnea Bulić (NEYA).

Prvi dio emisije rezerviran je za vijesti s domaće i strane elektroničke scene, kao i intervjue sa zanimljivim gostima. U drugom dijelu emisije uživajte uz odličnu glazbu za koju ste zaslužni vi! Naime, svakog ponedjeljka na Instagram profilu emisije Sync In (@syncin_rl) publika ima mogućnost poslati svoju omiljenu elektroničku stvar, a oni biramo najbolje prijedloge koje će zasvirati na valovima Radio Labina.

Premijerna emisija bila je posvećena 25. godišnjici Radio Labina su u tom duhu svirali domaće i strane dance i house hitove iz 1996. godine. Ako želite biti dio Sync In priče, zapratite ih na Instagramu i već od danas imate mogućnost poslati svoju glazbenu želju koju će ekipa zavrtiti na valovima subotom navečer. Za sve koji nisu u mogućnosti pratiti emisiju live subotom, imat ćete mogućnost preslušati emisiju u vidu podcasta na putem platforme Mixcloud.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sync|n (@syncin_rl)

sonus 2
brejcha 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju