Skip to main content
  • 10.06.2023.

Taman kolektiv priprema Allan’s free party na otvorenom nedaleko od Vodica

Splitski kolektiv kreće sa ljetnom sezonom partyja na otvorenom

Piše: 

 

Ove subote 10. lipnja, Taman Kolektiv organizira Allan’s Free Party na lokaciji Kozara nedaleko od Vodica. Uz članove kolektiva, na open air partyju će nastupati i nekoliko internacionalnih gostiju – što iz susjedstva, što s drugih kontinenata. Postava zadužena za plesnjak u prirodi izgleda ovako – Allan, AnnesZia, Carnero, Haktal, Lag, Mokosh, Odd, Tadan, Uyulala, Vektor i Vert3x.

Iza Taman Kolektiva stoje El Commando, Kommoda i Allan koji predvodi vlastiti party. Iz Rusije stiže AnnesZia je 14 godina vrtila techno, sve dok 2010. nije otkrila svijet psihodelije, a od 2013. se u potpunosti njemu prepustila i u kojem se i dalje pronalazi u svojim setovima. Carnero je Vodičanin koji je u svijet elektroničke glazbe ušao zahvaljujući festivalima u the Garden Resortu u Tisnom koji su oblikovali njegov glazbeni spektar. Haktal je DJ i audio inženjer, koji se tražio kroz žanrove sve dok se nije pronašao u psy tranceu, čije podžanrove danas vrti u svojim setovima.

Lag je nagrađivani srpski DJ koji predvodi novi val techno izvođača Srbije, uz svoju vrhunsku tehničku sposobnost za pultom, poznat je po svojim kvalitetnim produkcijama. Mokosh je jedna od novih imena na sceni, a kada ne visi u splitskoj Kocki vrijeme provodi na bespućima interneta tražeći trake u electru, technu, EBM-u, post punku i dark waveu. Iako dolazi iz Kuala Lumpura u Maleziji, Odd nije nepoznanica partijanera s naših prostora, jer je već nastupao na festivalima poput MoDem. Iz Londona stie Tadan koji u svojim setovima potiče partijanere da nađu dušu kroz glazbu, a kada nije za pultom vodi area127 etiketu.

Uyulala je predstavnica ChilliBara i zvuka koji ga opisuje – chillout, downbeat…Vektor je splitska selektorica koja pomno bira trake u opusu raggaea, duba, steppera i dubstepa. Originalno sa Cipra, Vert3x je transformirao psihodeličnu scenu Londona, organizirao je prve psy trance partyje na svom rodnom otok, a u Hrvatskoj je rezident MoDem festivala.

Osim plesnog podija u prirodi, partijanere će na lokaciji dočekati bar, food truck i chai shop.

FB EVENT: Allan's Free Party

brejcha 2
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.