Skip to main content
  • 28.11.2023.

Tech Rule želi vratiti pravi vibe na istarsku scenu s oldies techno zvukom

Rusmir Rebronja poznatiji kao Tech Rule dolazi iz mjesta Raša nedaleko od Labina

Piše: 


Ove godine u ožujku je proslavio 10 godina na sceni, a 1.12. pušta na Endorphin festivalu u sklopu Dopamin floora. Njegov početak označio je ljetni festival u Rapcu kada je imao samo 15 godina.  Ulaznice za Endorphin u Boogaloo potražite na Entrio!

Počinje se sve više zanimati za elektroniku te se sa 17 godina upušta u organizaciju svojih prvih partija odnosno afterpartija u Labinštini. Krenuo je upoznavati ljude sa scene i od njih učiti, a 2013. upisuje DJ radionicu zbog koje se sada, kaže, i nalazi u ovoj poziciji.

Ključni trenutak u njegovoj karijeri bio je zapravo njegov prvi javni nastup nakon kojega su krenuli pristizati pozivi za gaže po Istri i Rijeci, ali i inozemstvu Italiji, Sloveniji, Njemačkoj, Austriji, Češkoj. Svoju selekciju opisuje kao ''oldies'' zvuk s dodacima novog i uvijek je šaroliko.

I sada ima dogovoreno za siječanj nastup i suradnju Feel Pleasure u Parizu i u veljači u Berlinu

Pridružuje se kolektivu ARTNOTE uz Sandra Stehlika i Beatriss iz Pule nakon što se 2021. godine vratio iz Njemačke. Tada dolaze do zaključka da imaju slične ideje i razmišljanja te postaje rezident DJ ARTNOTE-a.

U ovoj se godini više posvetio produkciji tako da bi se uskoro mogao slušati i njegov prvi EP, a jedna od budućih misija mu je, uz kolege iz kolektiva, probuditi labinsku scenu za koju smatra da već godinama nema partija s pravim vibeom.

sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2