Skip to main content
  • tiesto
  • 11.12.2012.

Tiesto više ne može nastupati na Ibizi

Već deset godina zaredom DJ Tiesto redovno nastupa na Ibizi, bio je resident Privilegea, najvećeg kluba na Ibizi, a prošle je godine rezidentirao u klubu Pacha.

Naslovna foto

tiesto

No na Electronic Music Conferenceu u Sydeyu otkrio je da više ne može, i da sumnja da će uopće više biti resident nekog kluba na Ibizi.

{youtube}pRJ6ORPs2C8{/youtube}

Sljedeće godine ne vjerujem da ću bit rezident na Ibizi bez obzira o kojem se klubu radilo, nastupati na Ibizi od svibnja do rujna svake godine odnosi veliki dio mene, oduzima previše vremena  i traje puna četiri mjeseca. Vjerojatno se neću obvezati više nigdje, tu i tamo ću nastupiti u nekom od klubova, ali nastupam na Ibizi posljednjih deset godina svaki tjedan i mislim da stvarno ne mogu više“ – objasnio je Tiesto.

U istom je razgovoru Tiesto objasnio da zbog čestih nastupa u biti uopće nema dom, najduže što je u jednom gradu proveo je 6 tjedana u Stockholmu i tada se na kratko osjećao kao normalna osoba koja ide u dućan po namirnice i živi za kratko običnim životom. Cijeli razgovor s Tiestom na EMC konferenciji pogledajte u nastavku.

{youtube}9p_ovsnKiwM{/youtube}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2