Skip to main content
  • 21.11.2023.

Trance spektakl u Zagrebu. Ferry Corsten stiže u Boogaloo

Nizozemski trance veteran u sklopu svoje jesenske turneje stiže u lijepu našu

Piše: 


U subotu 25. studenog, Ferry Corsten po prvi put stiže u zagrebački Boogaloo. Nizozemskog trance veterana u “hramu sreće” za putlom će ugostiti Shipe b2b Neroa i Damien.


Foto DEBBIE Y

Ferry Corsten je višestruko nagrađivani DJ i trance veteran koji je na sceni aktivan od samih početaka 90-ih. Tijekom 90-ih godina skladao je neke od najvećih trance hitova poput “Don’t Be Afraid”, “Out Of The Blue”, “Gouryella”, “Barber’s Adagio for Strings” remix… Na samom kraju tisućljeća, Ferry Corsten i Tiesto su udružili snage i pokrenuli producentski tim Gouryella, pod kojim i dan danas, Ferry Corsten zna nastupati, ali i izbaciti trake.

Nešto više od tri desetljeća otkako je krenuo sa svojim glazbenim putom, Ferry Corsten se i dalje nalazi na samom vrhu trance scene koji i dalje gura naprijed zajedno s ekipom iz Armada Musica i A State of Trance radijskog showa.

Uz apsolutnu trance legendu, za pultom u Bogaloou će se naći još i dugogodišnja hrvatska trance snaga Damien te vješti rezidenti Future Scoopea i Boogalooa, Neroa i Shipe u b2b kombinaciji simpatično zvanoj ShiNoa.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Ferry Corsten [25.11.2023.]

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2